Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (750)

plakát

Přišla v noci (2023) 

Za začátku dobré, ale solidní našlápnutí zmizí a film přestane fungovat. Takže si můžeme říct jen škoda, že to nebylo dotaženo. Není zda to byl záměr, ale Annette Nesvadbová ve filmu vypadá, že neumí hrát a nebo neví co má hrát. Tržby v ČR: Kč 1 827 696 (CZ dabing)

plakát

Do poslední kapky krve (2000) 

Jaký může být film když i zde uváděný oficiální text distributora není správně česky? Zmatený, nepřehledný a bohužel je to nuda. Kdepak to nejlepší už Hark Tsui předvedl dříve.

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Po těch extatických ódách na internetu od "influencerů" jsem čekal nějakou OPRAVDOVOU pecku. A tu jsem tedy opravdu nedostal. Na anime se koukám už od dob Evangelionu a tohle je v rámci žánru opravdu jen průměr. Bohužel marketing má teď větší sílu než kvalitní příběh a propracované scény....

plakát

Rajský život v Palos Verdes (2017) 

Příběh o tom jak dvě sebestředné osoby jsou tak zahleděné do sebe, že nepomůžou ostatním kolem sebe a špatně to dopadne.

plakát

Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu! (2023) 

The Sandler Family... film z prostření bohatých amerických rodin, kde nikdo nemusí pracovat, ani nic dělat. Není to vtipné, není to dojemné, je to prostě nic. Sandler by tam evidentně raději vůbec nebyl, ale co už, musí .. tak si tam alespoň lehne ... když už Netfixu solidně pouští žilou.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Pro mě nejlepší strážci, ale k nadšenému oslavování to nestačí (taky proto že 2ka byly strašná). Rocketovy části jsou super, ale pak to toho nastoupí debilní humor "Teď jsem si prdnul HAHA... Ty jsi blbá HAHA" a jde to do háje. Drax a spol. se vyčerpali už po 5ti minutách prvního dílu - měli je odpravit už dávno. Spousta věcí je zbytečná a jen ubírá sílu hlavní lince. Rozpočet $250 mil. Tržby: $846 mil (CZ dabing)

plakát

Baletka (2023) 

Okopírovat Johna Wicka není tak jednoduché jak by se mohlo zdát. Snaha se sice cení, ale na akční film to nestačí, bohužel.