Reklama

Reklama

Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!

  • USA You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší kámošky Stacy a Lydia plánují velkolepé bat micvy. Kvůli oblíbenému klukovi a několika vypjatým situacím se ale všechno zvrtne. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není to žádný zázrak a vůbec nechápu, proč se Adam Sandler podobnými filmy zabývá. Na jeho obranu to ale popravdě není vysloveně žádná hrůza. Prostě teen komedie, která je sem tam vtipná. Hlavně, když se v ní objeví Adam Sandler. Jinak je to těžký průměr ozvláštněný židovským prostředím a faktem, že se ve filmu otočí celá Sandlerovic rodina. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Sandlerovic rodina jsou full-on zidaci a tenhle film je jen a jen o nich. Kdyz pominu originalni zasazeni a to, ze na zidy se spis plive, nez by se oslavovala jejich kultura, tak tenhle film / teenage komedie teda nic moc. Moc na novy filmy nekoukam, tak jsem mozna uplne mimo obrazek, ale film byl samej sample z nejakych popularnich pop hitu, modernich elementu teenageru ala tiktoky, airdropy atd., no jestli tohle dneska resi 13-lety holky, tak teda potes koste... Pokud to shrnu, Sandlerova dcera (doslovna i filmova) je celou dobu rozmazlena svine, mega dissuje a sabotuje svoji nej kamosku, a v zaveru filmu se to vsechno spravi jednim Mitzvem. Libilo se mi to poselstvi, ale prijde mi divny, ze by behem tydne vsichni zapomneli na to, ze Lydia vaginalne prdela kamoskam do ksichtu a cuchala svy nohy... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pozerám, že Sandlerovci sa tu celkovo činili a v jednom filme sa tu u Friedmanovcov stretla celá rodinka (akurát Jackie bola na výmene manželiek). Film je to po scenáristickej stránke pomerne jednoduchý, ale zároveň adresný. Je to skvelé zrkadlo reflektujúce dospievanie dievčat, medzi ktorými vznikajú rôzne konflikty, žiarlivosť, ohováranie, klebety, a napokon aj kyber šikana. Razom sa z BFF môžu stať úhlavné nepriateľky, presne tak ako to bolo medzi Stacy a Lydiou. Takže napriek jednoduchosti celého scenáru to považujem za vcelku vydarený film, vrátane trefných dialógov a rivality ústredných postáv. Za mňa 4* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, na známych základoch založená a natočená „teenage komédia“. Jediný rozdiel od podobných tuctových záležitostí je len to, že celá je to vložená do židovského prostredia (prípadne komunity). Prítomnosť Adama Sandlera je tu marginálna (výraznejšie zastúpenie má jeho rodina). P.S.: Ani druhý film Sammi Cohenovej nenaplnila očakávania. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2. kamarádky se chystají slavit Bat Micvah (14tiny u Židů, Židovek) jedna ji má dříve jedna později jedné se líbí jeden kluk a bojí se mu to říct jednou jdou na party pak na útes kde má ta co se jí líbí ten kluk trapas druhá se jí směje a ona se na ni naštve pak se s ní chce udobřit jde na její party , ale tam ji vidí líbat se s tím klukem tak se na ni naštve zase. Mezitím ten kluk ji opustí a začne si s ní a pak si začne i s další celkově je to kretén co uráží důchodce, že umřou  a dělá vše jen proto , že za to dostane xbox. Na konci má ta druhá party a ta co je na ni naštvaná si tam z ní udělá srandu pak má ta druhá Bat Micvu a udobří se s ní a řekne tomu klukovi, že je kretén (tato linka je k ničemu zbytečně to protahovalo čas) . Průměrný film (komedií bych to nenazval) ,ale neuráží to Sandler hraje asi standart (už jsem s ním dlouho neviděl) Idina je lepší než v Enchanted 2 a ty dvě holky jsou v pohodě zbytek nemá čím zaujmout. P.s. Ta učitelka asi hudby jí vyčítá, že není dostatečná Židovka a sama tam zpívá, že bůh neexistuje celkově se chová jak kdyby z toho všeho měla prdel P.s. 2 Pro milovníky násilí vůči chudým ženám zde ta holka má plakát Lizzo (pro ty co to sledují ví o co se jedná) P.s. 3 Je pěkné , že těm jejím kámoškám řekne, že jich má ráda , ale k ničemu , když se za nich v průběhu filmu obě stydí a ani jedna z nich se jim  neomluví 40 procent ()

Galerie (109)

Zajímavosti (5)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama