Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller

Recenze (5)

plakát

Gran Torino (2008) 

Naprosto bombastický film. Když jsem ho viděl poprvé, druhý den jsem se musel podívat znovu, jelikož mě opravdu zaujal. Režisér Clint Eastwood opět ukázal své geniální schopnosti. I jako herec v hlavní roli si vedl špičkově. Kdo film neviděl, ať se opravdu podívá, určitě ho nezklame. Hodnotím jak jinak než 5 z 5.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Seriál popisující život žluté rodinky nesoucí jméno Simpsonovi. Otec Homer s jeho humorem a "hloupostí" je snad nejoblíbenější postava vůbec. Matka Marge je slušná a zodpovědná žena. Dcera Lisa je chytrá a velmi ráda se učí. Bart je rošťák a svými kousky většinou naštve celé své okolí. Nejmladší dcera Maggie je už po celou dobu co se seriál vysílá úplně stejná, nestárne, neumí stále mluvit. No to vlastně každá z postav v podstatě nestárne. Jejich slušný, pro Homera otravný, soused Flendrs má v seriálu důležitou roli jako dobrý křesťan. Seriál nikdy nezklame a zaručeně pobaví. Nejraději mám čarodějnické speciály s nádechem hororových příběhu. Seriál mám opravdu rád a proto jej hodnotím pěti hvězdičkami.

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Dobrý film pro fanoušky posapokalyptické situace v čele se zombie. Film popisuje postup přeživších, kteří se prozatím usadí v obchodním domě, kde narazí na další 3 členy, ovšem situace je velmi napjatá. Nakonec se rozhodnou obchodní dům opustit pomocí upravených školních autobusů. Mají naplánováno jet na veliké jezero a usadit se na nějakém ostrově, jenže netuší co je tam znovu čeká. Film se mi celkem líbil, až na pár věcí, tudíž ho hodnotím 4/5.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Film popisující vylodění a postup spojeneckých sil ve Francii v hvězdném obsazení Toma Hankse proti nacistům. Skupina amerických vojáků hledá vojína Ryana, který zůstal jako poslední ze synů. Ovšem Ryan nechce opustit své kolegy bránící klíčový most ve městě. Dojde na kruté boje. Jistě nechybí i trocha té "americké propagandy".. Film hodnotím kladně, 4 / 5.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Velice kvalitní a zajímavý film s dobrým obsazením herců. Tom Hanks opět nezklamal a roli Foresta jakožto člověka s menším IQ než normální člověk, ovšem svým způsobem je chytrý. Tom svou roli zvládl opravdu bravurně. Film vás naladí na pozitivní náladu a nese sebou i pár ponaučení. Proto jej hodnotím pěti hvězdičkami.