Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (39)

plakát

Princezna ze mlejna 2 (2000) 

Tady se asi všichni zbláznili... Naprosto parádní záležitost, sice trošku drsnější než jednička (scény s Turky), ale to nemění nic na tom, že je to výborná pohádka, jak pro děti, tak pro dospělé.

plakát

Konec velkých prázdnin (1996) (seriál) 

Tenhle seriál je pro mě srdeční záležitost. Miluju ty jednotlivé hudební motivy, nejvíce prožívám dějovou linku mezi nádhernou Monikou Haasovou a Branislavem Mišíkem (byly doby, kdy jsem si jejich scény přehrávala pořád dokola). Neměla jsem ráda, když se řešila dvojice Martin Dejdar a Vilma Cibulková... ten jejich tragický příběh mě ničil. Pavla Zedníčka mi bylo taky nakonec líto. Sabina opět hrála roli malé sviňky, která ji jde výborně a je v ní skvělá. Pár Táni Fischerové a Jaromíra Dulavy mi přišel zprvu velmi naivní a nereálný, ale nakonec to byli asi oni, kteří ze všech zúčastněných vyšli nejlíp. Ještě mě bavil, na svůj věk už dosti vyčůraný, Magdin bratr :D A asi budu jediná, ale zbožňuju to oblečení a účesy ženských protagonistek. ... Objektivita na bodu mrazu, ale tohle já prostě můžu.

plakát

Honza málem králem (1977) 

Pohádka nabitá hláškami, krásnou hudbou, chytlavými písničkami a spoustou parádních herců. Za mě určitě plný počet. ,,A zbavili jsme se jich, darmožroutů." ,,Jsem tvůj blázen. A kdo za nás teď bude dělat?" ... No prostě nejlepší!

plakát

Krásná lhářka (1959) 

Taková nádhera. Proč to někdy nedají v televizi? Ono vůbec se mi zdá, že Romy je v našich televizních stanicích opomíjená. Sissi sice zbožňuju, ale nepamatuju se, že by někdy dávali jiný film s Rominou v hlavní roli. Pro mě nejkouzelnější bytost, co existovala. Jo a já jsem si říkala, odkuď je mi Jean-Claude Pascal povědomý... Stará dobrá Angelika :))

plakát

Dívka v modrém (1939) 

Párátko ti hoří :D nebo My si tykáme? Skvělý film, který mě vždycky potěší :)

plakát

Přijela k nám pouť (1973) 

Pověz mi to řečí květů, na co slova nestačí... Moje nejoblíbenější z celého filmu :)

plakát

Láska (1973) 

No tak já takové filmy miluju. Bavil mě Oldřich Kaiser (už tehdy bylo vidět, že hraní má v krvi), nádherná Milena Dvorská a Jaruška Schallerová. Akorát mě trochu mrzí ten konec. Nebyla jsem z něho moudrá, jak to dopadlo. Ideální by bylo, kdyby spolu zůstali ti dva mladí, protože narovinu... Kdyby se přeci jen jejich rodiče vzali, nikoho by nezajímalo, že nejsou vlastní sourozenci a tudíž by jejich láska musela skončit. Což by mě mrzelo. Ale asi jsem se do toho moc vžila ;D ... Opravdu pěkný film. No a ty variace na Lásko, bože lásko! A potěšila mě i Veronika Freimanová, která tam celkově byla asi jen 3 sekundy.

plakát

Monstrum (2017) (TV film) 

Moji milí, mně se to líbilo! Nenastal moment, kdy bych se cítila trapně (a že se mi to u nových filmů v poslední době stávalo hodně často!). Líbily se mi dobové kolorované záběry, dobrý výběr herců, závěr taky super. Já jsem spokojená :)