Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (26)

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Robert Downey Jr opět skvělý! Jsem rád, že dostal Golden Globe..

plakát

Bláznivá holka (2008) 

Tak narovinu. Koukal jsem se na to jenom kvůli Elishe. Původní film jsem neviděl takže nemůžu srovnávat. Ale mě so to prostě líbilo, celý film mě to bavilo. Elisha hrála dobře a slušelo jí to..Jinak film tak za 3 a kousek hvězdičky, ale když tam byla Elisha...

plakát

Máj (2008) 

Nebylo to tak strašné, jak jsem si myslel no...

plakát

Temný rytíř (2008) 

Úžasný film. Dlouho jsem se na tento film těšil. Mé očekávání byly obrovské, ale Temný rytíř je téměř splnil. Nemá cenu se rozepisovat o jeho kvalitách. Prostě na to jdete do kina a uvidíte sami. Pokud by jste měli tento rok jít jen na jediný film, tak práve na tento. Lepší určitě letos nebude. Naposledy jsem takto spokojený z kina odcházel po Bourneovu ultimátu a tohle je ještě lepší. Těším se na druhou projekci...Není to úplně 100%, ale takových 96% :-)

plakát

Stalo se (2008) 

Tohle bylo to nejslabší, co jsem od M. Night Shyamalana viděl. Opravdu jsem se na tento film těšil. Doufal v návrat filmového genia, ale ten se nekonal. Vesnice se mi ještě líbila, ale tohle... Škoda. Nejpve jsem dal jenom 2*, ale přeci jen si zaslouží víc. Tak tedy za 3*.

plakát

Speed Racer (2008) 

Moc jsem od tohoto filmu nečekal a byl jsem mile překvapen. Velmi zábavný film, který nad ostatní vyčnívá svým pestrým barevným zpracováním. Dalším překvapením bylo, že jsem byl na konci dojat ( ikdyž jsem konec cítil hodně dopředu). Takže mazec pro mě no.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Skvělý , originální nápad, který nedostal patřičné zpracování. Děj se odechrával v jedné místnosti a jenom v rámci hovoru a to mě začalolo velice brzy nudit. Do poloviny mě děj bavil(zajímal), ale potom se dostavila nuda a chtěl jsem, aby už byl konec.

plakát

Určitě, možná (2008) 

Pro mě moc a moc příjemný romantický film. Vážně překrásné. Chci víc takových...

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Benovi to skutečně za kamerou a u pera jde o mnoho lépe...