Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (32)

plakát

Dívka, která si hrála s ohněm (2009) 

Nesdílím místní zklamání, mě se to líbilo stejně jako první díl. Otevřený konec mě ale opravdu nenechal v klidu...

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Mé první setkání s fenoménem Millennium. Knížku jsem (zatím) nečetl, ale film mě naprosto dostal. Lisbeth Salanderová v podání Noomi Rapace je prostě dokonalá, jsem hodně zvědavý na její Hollywoodskou konkurentku. Bude to mít věru těžké.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Akční popcornová jízda léta ! V podstatě není co vytknout, samozřejmě v relacích žánru. Ano, mohlo to být trochu kratší, dialogů mohlo být méně, ale... potěšili noví Transformeři na obou stranách (Shockwave, SLS - AMG a Ferrari byli prostě boží), akce krásně přehledná, efekty dechberoucí - syn se mě neustále ptal: "tati, jak se tohle natáčí ?" :-) Prostě, moje očekávání byla bezezbytku naplněna.

plakát

Daniel Landa - Bouře (2006) (koncert) 

hmmm, asi to bude tím že tohoto člověka z duše nesnáším. A abych se zamýšlel nad jeho myšlenkami a názory, pche !

plakát

Ovečka Shaun (2007) (seriál) 

jsem naprosto nekritickým fanouškem, proto nemohu dát nic než maximální hodnocení bééééééééééééééééé

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Tak včera jsem byl na Transformerech s jejich takřka "modelovým" divákem. Náš prvňák donesl pěkné vysvědčení (samé) a tak jsem jej šel multiplexově zasvětit :-) Velká kola, velký popcorn, velké sedačky, velké plátno a na něm .....obrovští roboti. Přál bych vám vidět jeho oči a poslouchat jej dlouho do večera líčit jak a co se dělo. Jedničku sice viděl doma z DVD, ale tohle bylo teprve to pravé. Vzhledem k jeho věku jsem velmi přivítal i dabing, který tady mnohým vadí. Také tu mnozí žehrali na přílišnou délku - no nevím, ale když film skončil, junior hlásil že by si to dal ještě jednou tak vám fakt nevím. Za sebe ještě dodám že jsem se fakt nenudil, fórky s čokly, varlaty a dvojčaty mi taky přišly trapné, ale otrávit jsem se tím nenechal. Efekty opulentní a film opravdu odsejpal. Jinak si nemůžu odpustit větu na závěr: Kdo očekává od filmu o robotech měnících se v auta, letadla a bagry a naopak existenciální drama s filosofickým přesahem, ten fakt není normální :-) Je tady léto, vemte děti, vypněte mozek a královsky se bavte :-)

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Každopádně to byla jízda od začátku až do konce, dvě hoďky uběhly jako nic. Story dobré, Řím nádherný, soundtrack vyloženě neměl chybu. Prostě dobře investované peníze za lístek. Líbil se mi Nikolaj Lie Kaas jako chladnokrevný profesionální zabiják. ....knížku jsem nečetl, takže jsem nebyl nijak ovlivněn.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Dostal jsem vše co jsem očekával, tedy velmi dobrou komixovku. Hugh Jackman v roli Wolverina nezklamal a můj oblíbený X-Men Gambit vyloženě potěšil. Prostě žádné psychologické drama jsem neočekával, tak na rozdíl od mnohých nejsem zklamaný.

plakát

Las Vegas: Kasino (2003) (seriál) 

slušný oddechový seriál, v rámci žánru rozhodně vyšší standard.