Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (26)

plakát

Road House (1989) 

Tohle je prostě srdcovka. Miluju tenhle film. Je mě mrzí, že nedostal víc prostoru Gereth( Sam Elliott) ten tam byl nejlepší. Každopádně je to jedno z nejlepších béček, které jsem viděl.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Jedním slovem dobrý. Čekal jsem sračku, ale zmýlil jsem se. Samozřejmě je to trošku přitažené za vlasy a na originál to jistě nemá, ale má to koule. Moc se mi to líbilo.

plakát

Osvícení (1980) 

Nechápu jak to může mít tak vysoké hodnocení. Film je o ničem. Neskutečně jsem se nudil, a to hlavně u zdlouhavých scén kamery bez jakéhokoliv dialogu. Film má dvě hodiny a klidně se to dalo dát do čtyřicetipěti minut. Hvězdu dávám za malého Dannyho Lloyda.

plakát

Rocker (2001) 

Dávám čtyři hvězdy. Ale je to jenom proto že tenhle žánr mám rád. Těch neskutečných chyb ve filmu je hrozně moc. Film se mi líbil ale musím podotknout že těch chyb je tam opravdu moc, jak jsem říkal. Kdyby tam ty chyby nebyly tak dám pět hvězd, ale fakt mi to leží v žaludku.

plakát

Baggio: Božský copánek (2021) 

Také jsem nejdříve myslel, že jde o dokument. Poté jsem zjistil že je to životopisný film a  byl jsem zklamán. Byl to ale můj omyl. Je to skvěle natočený snímek o jednom z nejlepších fotbalistovi historie. Jde převážně o vztah otce a syna, což je tam skvěle podané. Dal bych pátou hvězdu, kdyby přidali více o jeho kariéře. Například úplně chybí MS 1998, kde Roby šel na další penaltu a proměnil. Nebo jak došel pro zlatý míč. Doba v Interu, či v AC, také úplně chybí. Neubírá to ale na skvělé podívané. A pokud je někdo fanoušek Roberta Baggia, nesmí si toto dílo nechat uniknout.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Film o hovně. Hodinu jsou jen plky a pak, když jsem čekal ten pravý zvrat, hovno. Mimozemšťani??? Hvězda za Johna Goodmana, ten zahrál dobře. Jinak je to shit

plakát

Pam a Tommy (2022) (seriál) 

Nejsem moc na seriály, ale tohle mě bavilo. Možná druhý díl byl trochu nuda, ale ostatní byli skvělé. Obsazení bez debat. Lily James byla skvělá. Nacvičila Pamely grimasy opravdu dokonale, až jsem nevěděl, zda to není opravdová Pam. Ostatní zahráli také skvěle, Stan i Seth. Povedlo se. Za mě palec nahoru

plakát

Trol (2022) odpad!

Velké zklamání, tady není nic dobře. Herecké výkony strašné. Tohle dílo dát do trezoru.

plakát

Telefon pana Harrigana (2022) 

Tohle se mi opravdu líbilo, ale jen do půlky. Začátek skvělej, v půlce rozuzlení, konec sračka. Nechápu jak někdo může takhle skvělej začátek tak posrat .

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

Kdo někdy hrál jedničku a dvojku, musí být spokojen. Skvělé shrnutí obou dvou dílů. Jen postavy nevěrné předloze. Vrátil jsem se na chvíli do devadesátek, když jsem se klepal hrůzou v mládí u hry. Konečně je ve filmu i Chris Redfield. Ale chyběl mi tam Barry Burton.