Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (5)

Mr. Bean - Veselé Vánoce, pane Beane

Mr. Bean - Veselé Vánoce, pane Beane (1992) (epizoda)

Ve scéně v obchodě, kde si Mr. Bean (Rowan Atkinson) hraje s vánoční výzdobou, můžeme slyšet, jak zpívá fanfáru na příjezd vojáčků k betlému. Jedná se o ústřední znělku ze seriálu Černá zmije (od r. 1983), v němž Rowan Atkinson rovněž účinkoval.

Osm hrozných

Osm hrozných (2015)

Kytara, kterou John Ruth (Kurt Russell) zničí, nebyla rekvizita, ale vysoce ceněná starožitnost z roku 1870 zapůjčená z muzea. Pro natáčení bylo vyrobeno šest replik, které měly být použity pro záběr rozbíjení, ale Kurt Russell o tom nebyl informován a kvůli nedorozumění zničil opravdovou starožitnou kytaru dříve, než mu v tom mohl někdo zabránit. Reakce šokované Jennifer Jason Leigh (Daisy Domergue) je autentická, protože věděla, že nešlo o repliku. Muzeum kytar, které kytaru zapůjčilo, poté prohlásilo, že už nikdy žádnou kytaru na natáčení nezapůjčí.

Přátelé - Pravda o Londýně

Přátelé - Pravda o Londýně (2001) (epizoda)

V závěru epizody provedou Ross (David Schwimmer) a Ben (Cole Sprouse) žertík na Rachel (Jennifer Aniston). Reakce Rachel na zjištění, že ze schodů spadla jen figurína a ne Ross, je autentická. Jennifer Aniston o tomto vůbec nevěděla, tudíž si myslela, že David Schwimmer skutečně spadl ze schodů.

Johnny English se vrací

Johnny English se vrací (2011)

Ve scéně, kdy Johnny English (Rowan Atkinson) přistane s padákem na sněžný skútr, si můžeme všimnout toho, jak je v jednom záběru padák ve vzduchu a hned v následující scéně leží na zemi. Mezi záběry uplynula příliš krátká doba na to, aby spadl.

Přátelé - Síla unagi

Přátelé - Síla unagi (2000) (epizoda)

Ve druhé polovině epizody, kdy se Joey (Matt LeBlanc) ptá Carla (Louis Mandylor), jestli si může vzít kus koláče, mu Joey odvětí: „Pizzy. Mám rád pizzu! Zalez!“ Chandler (Matthew Perry) je otočen zády, ale je patrné, že se jeho představitel směje. V následujícím záběru ale jeho výraz vypadá zcela jinak.

Reklama