Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Po dvou letech tu máme pokračování, které bych shrnul, ač se tomu musím divit kladně, navzdory tomu že absolutně nesnáším romantické filmy, ale když už jsem byl přesvědčen k první části, tak jsem s druhou ani neprotestoval. Dojem z filmu mi jen kazila přítomnost nadržených 15- ti letých slečen, které v kinosále dělali neskutečný bordel. ZDEJŠÍ NEADEKVÁTNOST HODNOCENÍ MI PŘIJDE ZCELA IRELEVANTNÍ TOMU CO SE ODEHRÁVALO V KINEMATOGRAFU A FILM BY SI ZASLOUŽIL LEPŠÍ HODNOCENÍ, ALE JE TO KAŽDÉHO VĚC. Vraťme se k filmu. Dokázal bych si představit druhý díl této ero-ságy jako plnohodnotný film, ve kterém bylo vše co k filmům s romantickou tématikou patří, pak bych hodnotil o něco výše. Vezmu-li v potaz první díl, který byl přehnaně hraný z pohledu hlavní protagonistky, tak v této části vydrží v erotickém napětí trochu déle. Svět BDSM značně upustil,leč něco zůstalo Dějová linka má hlavu a patu,máme zde klasickou zápletku a konec jak má být. NEBO NE ?!!! Nemá cenu se zde rozepisovat více, zajděte si na to a konec !!! V závěru hodnotím tento film na slušných 3 a 1/2 hvězdy

plakát

Fakjů pane učiteli 2 (2015) 

Děkuji Zeki a spol., tímhle jsem si spravil chuť a náladu po včerejším kino-zážitku posledního dílu Hunger Games. Samozřejmě nemůžu srovnávat dva rozdílné filmy, ale jsem rád že jsem si na tento film zašel. Nová porce neokoukatelných stěrů, vtipů a zábavy se kterou se hlavní protagonisté prodírají dějem filmu. Nezbývá než film doporučit, já se bavil skvěle.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Mnoho lidí se mnou bude nesouhlasit, ale pro mě nejslabší díl z celé ságy pokud nepočítám první díl. Vizuálně i efektně zpracováno dobře, k tomu bych nic nevytýkal. Pokud ale tohle měl být závěr, tak bych očekával poněkud něco více grandiózního. Kdybych měl přejít k samotnému filmu sem tam akce, ,, nečekané zvraty",ale koukatelné to je. Jestli bych měl rozepisovat podrobněji, musel bych použít spoilery a přece Vás nepřipravím o momenty překvapení :D

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Já se bavil. Ačkoliv je pravdou, že počet úmrtí ve scénách by se rovnal vyvraždění obyvatel Číny a nikdo z hrdinů pomalu ani škrábanec (nesmrtelní, které by nezabila ani atomovka u Stathama v zadku). Upřímně mi tam Statham tak trochu překážel (ikdyž ho jako herce mám rád), pak to vypadá, že se hraje na 3 nebo na 4 strany, ať už jde o Abu Dhabi nebo o únos IT génia. Každopádně film má, co bych od něj očekával a to je akce, která je všude, hlučnost kár, zadky ,,modelek" :D, vtip a další. Takže si pamatujte, že pokud to má gumy nebo kozy, budou s tím brzy velké problémy. Jinak po dlouhé době zase jeden film, na který se s chutí podívám znovu. 8/10. Na závěr skvělá rozlučka s Paulem.

plakát

Vybíjená (2015) 

S komedií to má pramálo společného, najdou se světlé chvilky, ale to je vše. Od hereckého obsazení bych čekal více,ale také skoro nic, jen jsem seděl v sedačce a koukal jsem, co se před mnou (ne)děje. Chaotické přeskakování dějové linie z přítomnosti do minulosti, skrz budoucnost a zase zpět. Přišel jsem, zaplatil jsem, viděl jsem a odešel, ale nikdy víc.

plakát

Doba ledová (2002) 

Tento film byl první, který jsem v kině shlédl jako malý kluk. Od té doby jsem ho viděl nespočetněkrát. Ve filmu se dá dohromady parta zvířat asi taková, jako by se dali do spolku Pohlreich, Hruška a Halina. Zažijí spolu dobrodružství, při kterém zachraňují lidské mládě napříč nástrahami, zradou a to vše s dávkou vtipů, ,,šmrncu a glancu". Film stojí za to vidět. Pobaví se u něj jak děti tak i dospělí.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Na tento film jsem se těšil a tak jsem na něj zašel s přítelkyní, nesplnilo to mé očekávání, nicméně úplný propadák to také nebyl. Knihu jsem nečetl ani jednu, ale bylo mi jasné z doslechu od lidí, co to četli, že film nebude takový jako předloha této knihy. Mladá vysokoškolačka studující anglickou literaturu se střetne s miliardářovým chlapem, který má rád určité sexuální praktiky. Ona je beznadějná romantička, on vyznavač BDSM. I přesto že ,,Ana" touží po romantickém vztahu a naléhá s tím na Mr. Greye, nechá se, co by ještě panna zatáhnout do tohoto světa, ve kterém dělá ,,subku" Mr. Greyovi. Když pominu to, že při každém doteku měla orgasmu, tak se na to dalo dívat. Ale po druhé už bych na to nezašel.