Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

První série skvělá. Druhá byla nudná, dlouhé monology, které postavy vedly, byly naprosto bez hloubky a jednalo se spíš o snůšku keců, které dívákovi měly připomenou, proč jsme měli rádi první sérii. Někdy jsem opravdu nechápal o čem sakra mluví a některé pasáže mi připadaly skoro až trapné.

plakát

Národ snílků (2010) 

No jakože tvl ja fakt nevim jak to popsat bylo to horší než králík bez pošpokování ale zase to není tak hrozný jako čerstvá rajčata...

plakát

xXx (2002) 

Je to pičovina. Dal jsem to až na třetí shlédnutí jelikož jsem u toho vždycky usl. Hvězdičku dávám za ten totálně hustej sjezd na prkně v Alpách s Vranovským zámkem v popředí.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Zatím shlédnuty dvě serie uvidíme jak se to rozjede v příštích ;)

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Genialita Ritchieho nezná v gengsterkách součastni mezí!!!! Naprosto super film!!!

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Jestli si všimnete, prakticky se všechny komentáře skládají jen z jedné věty. Fráze " Nemám slov" je myslím už jen tímto faktem umocněna natolik, že víc už opravdu více o tomto filmu psát nemusím.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) 

Komentář, který napsal POMO je maximálně výstižný. Prostě jsem hodinu a půl pozoroval počítač se stejným nasazením, jako když čumím na stěnu mého pokoje když se nechcu učit. Dvě hvězdičky dávám za to, že... no.... za co? No aspoň jsem se u toho nemusel učit! Za to tomu patří dík!

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Luxusní film, s luxusníma hláškama, s luxusním střihem kamerou prostě wauuuuughn. Právě na tenhle typ filmu jsem měl chuť a můj hlad byl nprosto ukojen!!!!! S pozdravem německého oficíra podle Eggse se s vámi loučím!!!

plakát

Kruh (2002) 

Poprvé jsem tento film viděl na našem třídním výletu v sedmé třídě a.... společnice, kterou jsem držel za ruku, to málem odnesla se zlomeným zápěstím. U žádného jiného filmu jsem se nebál tak jako u Kruhu. Ostatní horory, po shlédnutí tohoto dílka, mně příjdou jako docela slušná komedie s lekačkama...