Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků (2007) odpad!

Na tento profesionální brak jsem náhodou narazil v televizi a vydržel jsem až dokonce (to si zaslouží uznání). Neříkejte mi, že jsou zde lidé, kteří tento film ohodnotili jinak než odpadem!??

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Problém třetího Hobita je v tom, že režisér se rozhodl knižní předlohu rozkouskovat do tří filmů. První dva díly mají tu pravou pohádkovou atmosféru, ale na třetí už bohužel zůstal jen závěr celé knihy a to obrovská bitva, která se v knize táhne pouze přes pár stran, ale ve filmu zabírá přes polovinu. To je smutná skutečnost, která tomuto filmu podráží nohy. Vzhledem k výše zmíněnému problému je to ale velmi zdařilá práce.

plakát

Našrot (2013) 

Pokud hledáte film, u kterého se zasmějete až po jeho konci, a to protože si kladete otázku, proč jste se na takovou hovadinu dívali, tak vám tento snímek vřele doporučuji :-)

plakát

Jackass 3 (2010) 

Při koukání na Jackass 3 jsem se doslova válel po podlaze, ale to bylo asi proto, že jsem měl dvojku v krvi. Teď vážně, z filmařského hlediska to je dost velká pičovina, u které si ale uvědomíte, jaké potěšení vám dopřává pohled na trpícího člověka.

plakát

Americký sniper (2014) 

Bradley Cooper mi do role odstřelovače sedl jako matice na šroub. Snímek nabízí mnoho věcí k přemýšlení (např. přehnaný patriotismus, stav Kylea po válce a způsob, jakým se vyhýbal depresím). Emocionálně na mě zapůsobily závěrečné titulky s původními záběry a fotografiemi Kyleova pohřbu. To byla síla...

plakát

Matrix (1999) 

I když jsem odjakživa byl fanouškem sci-fi žánru, tak zhlédnutí tohoto filmu jsem velmi dlouho odkládal. Myslel jsem si, že jsou to prosté bitky a uhýbání kulkám. Avšak jednoho dne jsem nevěděl, který film si pustit? Celý jsem se tedy ponořil do tohoto úchvatného snímku a až do posledních sekund jsem byl přisátý na obrazovce a doufal, že mě televize do světa Matrixu vcucne.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Film, po kterém i slzička ukápne a to ne jednou :) Nepopsatelný výkon všech herců v čele s Tomem Hanksem. Myslím, že film opravdu není třeba dále komentovat.

plakát

Železná srdce (2014) 

Film je prvních 30 minut velmi záživný (zelenáč, kus ksichtu, atd..), jenže poté se graf mé spokojenosti strhává prudce dolů. Shia LaBeouf v roli hluboce věřícího křesťana je velmi nepřesvědčivý (asi to je tím, že je žid). Jediná sympatická postava je serža Válečnýtáta, který svým drsným a neohroženým přístupem a hipsterským účesem zachraňuje potápějící loď. Finální scéna byla tak vtipná, že jsem si smíchy málem vyrval bránici a místo ní tam nasadil smažený kuřecí řízek. Přibližně 300 - 400 německých vojáků, kteří jsou po zuby ozbrojení pancéřovými pěstmi nejsou schopni zničit jeden nepojízdný tank s tlupou amíků uvnitř? Nepřipadá vám to divné? Na má očekávání to bylo zklamání.