Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Intro a závěr naprosto parádně udělané. Párkrát jsem se zasmál docela nahlas. Bohužel si ani jeden z těchto momentů přes tu kupu hoven a sraček vůbec nepamatuju. Opravdu mě udivuje, že víc jak půlka skečí byla založená na fekáliích. Největší prase je ten Steve-O. Opravdu nechápu pro kterou skupinu lidí jsou tyhle šprýmy cílovány. Nikomu z Johnnyho party bych ani nepodal ruku, protože šance, že ji půl hodiny předtím měl od hovna nebo v něčí prdeli je dost veliká. Je to škoda. Protože ty ostatní jejich ptákoviny jsou občas i velká sranda. 30% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že čo sa týka Jackass, tak rôzne časti a diely neustále balancujú medzi nadpriemerom a podpriemerom. A skutočnú genialitu dokáže človek, naozaj oceniť až po určitom čase. Je trocha škoda že tretí diel svojou kvalitou trocha klesá. Síce sa tu nájdu skvelé kúsky a dá sa na tom skvelo zasmiať, plus je to všetko robené vo forme 3D, takže vidieť to v kine musí byť skvelý zážitok, ale z Jackass filmom ma najviac uchvátila druhá časť. Rozhodne sa ale jedná o dielko, ktoré by si mal každý milovník týchto bláznov pozrieť. Niektoré veci stoja naozaj zato. Toto hodnotenie, môžem ešte zmeniť a určite ho aj raz zmením. Zatiaľ je to pre mňa len dosť priemer oproti peckám, ktoré títo týpci, dokázala vyprodukovať. Ide o to , že mi to prišlo ako zbytočné hranie na efekt, aj keď Bad Grandpa bol nezabudnuteľný. ()

Reklama

Macejko 

všechny recenze uživatele

Zrejme je vo mne niečo z amerického burana, pretože toto je jednoznačne jeden z najvtipnejších filmov roka 2010. Neuveriteľne debilné, ale zároveň vyvolávajúce silné prúdy rehotu. Nechápem, ako "jackassácka" partia stále dokáže vymýšľať takéto originálne hovadiny, ktoré by normálneho človeka v živote nenapadli. Samozrejme, slabým žalúdkom vstup prísne zakázaný. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě mile překvapil a ještě více mě překvapilo hodnocení na této stránce. 75% je dost dobré(pro mě akorát), na to, jaká to je pitomost. Tyhle týpky docela obdivuju, že se do některých věcí nebojí jít a ještě se do toho občas vrhají po hlavě. Některé scény, ale bolí. A to stačí na ně koukat. Tento film byl takovou odpočinkovou komedií r. 2010. Každý fanoušek extrému by si to neměl nechat ujít. 75% ()

TomikZlesa odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi vtipná parta už se zmůže jen na hovna, blití a chcaní ?? nekterý gagy sou parádní, většinou ty kde se nekam skače, padá nebo se dělají náký pokusy, ale sraní a blití, kterýho je tu až dost mě nebaví. Asi nejvíc ubohý mi přišlo čislo s hady, nechápu.....EDIT: jak se mi to pár dní rozleželo v hlavě tak musím fláknout ODPAD! z prostředkama těhle kreténu bych natočil mnohem lepší scénky než jen dokola po sobě házet hovna, neustále blejt na kameru a nakonec si chcát na hlavy, tahla banda magorů by měla jít na léčení a podstupovat elektrošoky jeden kabel rovnou do prdele a druhej do huby! a to sem neviděl ostatní dickass......... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama