Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Romantický
  • Akční

Recenze (24)

plakát

Ráj: Naděje (2013) 

Film pro každou ženu libovolného věku a rozpoložení.

plakát

Polska Love Serenade (2008) (studentský film) 

Mini road movie po polských lesích za doprovodu roztodivných polských stereotypních figurek, nezbývá než doufat, že v nadsázce, s cílem popíchnout německo-polské vztahy minulé i budoucí. Charaktery ústřední dvojice nejsou nijak propracované a jejich díky všem peripetiím logicky vzniknuvší "love serenade" může leda tak sezřat prsatá barmanka v tygrované blůze snícím o bohatým Hansovi, který se jednou objeví v její zaplivané putyce a vezme ji na Západ.

plakát

3 Zimmer/Küche/Bad (2012) 

Na tak dlouhou stopáž poměrně povrchní vztahovka, hlavně každý s každým a moc se nevrtat kdo, proč a jak, hlavně, že všichni skončí nakonec v jedný posteli a konec dobrý, všechno dobré.

plakát

Girls (2012) (seriál) 

Hannah is THE voice of our generation. Ostuda těm, jež dávájí slabé hodnocení tomu to skvělému seriálu, který patří k nejupřímnějším a nejpravdivějším vztahovým počinům poslední doby.

plakát

Oldboy (2013) 

Nechtělo se mi to vidět a špatně jsem udělala. Pokud se dopustíte stejné chyby jako já, vězte, že budete s lítostí vzpomínat na jihokorejskou předlohu, které se tahle neoriginální kopie nemůže ani zdaleka rovnat. Nuto také říci, že téma Oldboye se do amerického prostředí prostě nehodí, sofistikovaná zhmotněná touha po pomstě je přece jen více vlastní asijským končinám. A taky - ať žije product placement!

plakát

Nowhere Boy (2009) 

Intenzivní náhled do začátků one and only Johna, jeho komplikovaného dětství a rodicí se hudební vášně. Aaron Tylor-Johnson Johnem dýchá, zuří, miluje, rebeluje, jde si za svým. Silný prožitek nejenom díky skvělým hercům, kteří odpovídají svým předlohám vizuálně i akusticky velmi věrohodně.

plakát

Imaginární lásky (2010) 

nedaří se mi přijít na to, jak může někdo v těchto kúl hipsta obrázcích spatřovat generační výpověd. nebaví a nefunguje, zoufale se snaží zachytit "the crazy little thing called love". tak to já v tomhle radši Woodyho. jedna hvězda za The Knife

plakát

Tohle není Kalifornie (2012) 

Netradiční forma dokumentu, mnohem víc než jen mluvící hlavy, autentický materiál, který vás bezprostředně vtáhne na Alexanderplatz mezi cool týpky na prknech, kterým je fuk, že jim Honecker dýchá na záda. Nelze si nevzpomenout na film Lords of Dogtown, který zachycuje nejenom stejné téma, ale stejně silně přenáší lásku ke skejtu, touhu po revoltě a magickou atmosféru, která se kolem hnutí té doby vytvořila. Žel bohu i ta zrada mezi kámošema je pojítkem.