Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (52)

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) odpad!

G.R.R. Martin to uměl. Sebestřední monarchové, války, dobývání a náboženští fanatičky. O tom byl GoT. Dávalo to smysl. Dany se ukázala jako velká naděje pro ostatní monarchy/rody, protože nebyla jako oni. Dokonce i Noční král měl smysl. Ale D&D to všechno hodili do koše. Z chytrých postav udělaly stupidní charaktery jen aby mohli příběh rychle ukončit. Všechno působí uspěchaně a mnoho věcí nedává smysl. A taky to, že Arya zabila Nočního Krále? Jako fakt? Rozhodnutí jako tyhle nemají s příběhem GoT vůbec nic společného a byly přidány jen jako překvapení, protože to nikdo nečekal. Tenhle seriál si takovouhle sérii nezasloužil. Smutný konec tak epického seriálu.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Vymažte mi paměť a pusťte mi to znovu prosím. Chci se na tuhle parádu dívat až do konce života.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Pánové ani nevíte jak moc jsem se na tenhle film těšil. Doslova jsem dostával erekci u každého traileru a tak jsem neváhal a navštívil nejbližší kino v Hradci Králové. Čekal jsem hodně a to byla možná chyba. Nebudu tady teď do detailu rozebírat co se mi líbilo a co zase ne. Jen řeknu, že jsem byl zklamán a to hodně. Proto prosím nemějte vysoké nároky, protože potom jste akorát zklamání a nasraní. Film nedoporučuji pravým fandům, kteří čekali pořádnou řežbu s husí kůží. Dostanete vychladlý předkrm po kterém na hlavní chod nemáte chuť. Na díl se koukněte jen proto, aby jste pochopili věci co se dějí v Avengers jiný zážitek z toho asi mít nebudete. Na film bych znova nešel. Až příště tedy budu mít nutkání básnit o filmu několik měsíců a nadrženě na něj čekat rovnou mi dejte facku :))

plakát

Deadpool (2016) 

"Asi jsem si ustřík" prohlásil jsem po prvních minutách filmu. A ukázalo se, že to byl jen slabý odvar. Úvod před něčím velkým. A to velké přišlo po pár minutách a další slova mé pocity nemohou vyjádřit. Doporučuji. A pro ty, břidili, co nebyli v kině. Udělali jste chybu. Haha :P

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Hanebný pancharti se snaží "kopírovat" Pulp fiction, což jim de náramně dobře, protože za dílem stojí Quentin Tarantino, který vlastně ani nic jiného neumí. Ve výsledku se jedná o drsný válečný krvák, který mi nepřipadal tak vtipný jako ostatním a ani tak zajímavý jako ostatním. V podstatě jsem byl zklamán. Umírali moje oblíbené postavy a tvrdnul jsem nad hloupostí jiných postav, ano myslím na tebe Bridget.

plakát

Kokain (2001) 

Film bych asi nejvíc přirovnal k Vlkovi z Wallstreet, protože se pořád dokola opakuje to jedno a samé. Chuďas se dostane k drogám, nechutně zbohatne a užije si. Potom se to posere, de do vězení a začíná se znovu s tvrdšími drogy. Do toho občasná obměna postav, ale Johny zůstává. A nejhorší na tom je, že je to skutečný příběh a to, co uvidíte se opravdu odehrálo. Divný je, že se George Jung po tolikáté nepoučil a dělal pořád tu samou chybu dokola. Film doporučuji pokud Vás zajímá drogová tematika, tak jako mne. Kokain je dobře zpracovaný film, který by díky lepším soundtrackům, jako ve Vlkovi, dostal lepší atmosferu a grády, herci hrají dobře, tedy víc než dobře, což Vám v podstatě u Kokainu bude stačit.

plakát

Applikace (2014) (pořad) 

Tukan sebral odvahu a rozjel to ve velkým. Tentokrát, ale bohužel bez Alžběty, což byl velmi špatný tah, protože přišel o spoustu nadržených díváků, včetně mě. Iva Fruhlingová není Bětka a ani asiatka s pěknýma kozama! :( Pořad by nezachránil ani její velký výstřih, no i když kdyby se přitvrdilo a natáčelo by se nahoře bez, klidně bych televizi zapnul i po dvacáté hodině. Co už...

plakát

Re-Play (2009) (pořad) 

Kvalitní a bohužel průměrný herní pořad. Rozhodně je o level výš nad Game Page a další konkurencí. To ale RE-PLAY nezachrání před 3 hvězdičkami. No i když Alžběta Trojanová by moje hodnocení mohla ještě trochu ovlivnit a kdyby si na sebe vzala ještě oblek ze zaklínače, tak by atakovala na pátou hvězdičku!

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) 

Druhé největší zklamaní roku hned po mém vysvědčení....Co už..