Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (7)

Pretty Woman

Pretty Woman (1990)

Nazvala bych to skoro až pohádkovým příběhem, kde se z prostitutky stane dáma. Divákům se tu naskytne pohled hned na několik společenských vrstev, od prostitutek až po milionáře, hned dvěma příklady jsou hlavní postavy Vivien a Edward Lewis. A když se bavíme o pohádce tak film neskončí jinak než happy endem. Pokud jako já milujete Julii Roberts a Richarda Gera tak byste si tuto romantickou "pohádkovou" komedii neměli nechat ujít.

Válka nevěst

Válka nevěst (2009)

Pro mne zábavná a oddechová komedie, kde se kvůli svatbě z nejlepších přítelkyň stanou nepřítelkyně, ale vše samozřejmě končí happy endem, kde dlouholeté přátelství nakonec vezme za své a tak je to správné. Ani nevím kolikrát jsem film viděla a už vůbec nepočítám kolikrát jsem zatoužila po těch božských svatebních šatech od Very Wang, ale Kate Hudson v nich byla dokonalá nevěsta. Sama jsem se původně chtěla podívat jen kvůli Anne Hathaway ale mile mne film překvapil, takže se stává mým oblíbeným.

Hvězdy nám nepřály

Hvězdy nám nepřály (2014)

Jako knihomol jsem musela samozřejmě nejdříve přečíst knihu, byla nádherná, super, vtipná, dojemná, jedním slovem úžasná a pak se pročtete na samý konec a řvete jak želva a říkáte si "proč - umřel?; nemohli být spolu?; prostě proč?" Protože je to jistým způsobem ze života, protože tak to prostě chodí a vy to chápete ale nechcete uvěřit. A film? Doják na druhou... Přiznám se, že Divergenci jsem viděla jako první a proto mi do rolí Hazel Grace a Augustuse tito herci naprosto sedli. Postavy jinak byly vzhledem k hercům velmi sympatické a rozhodně bych si pro ně přála větší "nekonečno". Člověk si nemůže vybírat, jestli ho svět zraní nebo ne, ale může aspoň mluvit do toho, kdo ho zraní. Já jsem se svou volbou (ohledně filmu a knížky) spokojená. Doufám, že vy ostatní taky. Ok, guys? :D :-)

7 životů

7 životů (2017)

Jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděla a ke kterému se vždy ráda vracím protože nikdy nezklame. Distopické sci-fi o sedmi identických sestrách, sedmi životech ale jen jedné identitě mě hodně bavilo a jsem ráda, že hlavní roli získala žena, nikoliv muž jak bylo původně v plánu. Hodně věcí se dá naprosto předvídat ale jediné co vás bude zajímat je výkon Noomi Rapace, která perfektně zvládla zahrát těchto sedm různých osob a spoustu různých emocí.