Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Celkově dobrý zážitek z filmu. Začátek mě lehce uvedl do krize, protože jsem vůbec nechápal o co jde, ale pozdější minuty ukázaly, že to byl záměr. Propracování a děj byly velice slušné, ale bohužel konec se dá snadno odhalit, alespoň tedy pro mě. Určitě bych film doporučil těm, kteří mají rádi sci-fi náměty a trošku té překvapivosti na plátně.

plakát

Volání o pomoc (2007) 

Co říct...naprosto úžasný herecký výkon A. Sandlera ... za mě klobouk dolů. Každý ho zná jako optimistu a komika, a tahle role, právě k jeho optimistické povaze, zdůrazňuje, jak může silná ztráta s člověkem zamávat. Velice smutný, ale nádherný film.

plakát

Trans (2013) 

Lehce předvídatelný konec, i když příjemně doplněný hlubší zápletkou. Sem tam bych našel nedostatek, ale jinak velice příjemný a zajímavý film od samého začátku!

plakát

Deadpool (2016) 

Peckovka, bomba, senzace! Deadpool mě velice příjemně nad očekávání překvapil. Velice se mi líbila režie a propracování filmu. K ději a akcím není co dodat, nikdo nemůže očekávat realismus v totálně raném romantismu => akce tím, že jsou přehnané jsou boží, protože Deadpool je kurva boží! Za mě určitě 5* a jenom doporučuju. Film, který dostane do pohody a dobré nálady snad každého.

plakát

John Wick (2014) 

Netypické americké akční "MMA" (myšleno tak, že nechybí typický mix - bitky, střílečka, bitky, střílečka, závěrečná bitka) movie. Respektive netypické tím, že main hrdina dostane taky občas přes tváře. Povedený akční trhák to určitě je, nenudil jsem se a film splnil co nabízel a K. Reeves byl slušně přesvědčivý.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Stručně a jasně - Give this man the Oscar please! Leonardo je naprosto bezkonkurenční. Jako Hugha Glasse ho spolknete i s plátnem, tak moc je autentický. Film má hlavu a patu, nic není nereálné, prostě tvrdý boj s přírodou na vlastní pěst. Je až neuvěřitelné, že je to příběh, co se opravdu stal. Smekám před A. G. Iňarritem i před samotným Leonardem. Velice povedený film a každému bych ho jenom doporučil!

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Oproti předchozímu dílu slabší verze. Jestli něco může být učebnicovým příkladem americké hrdinské dokonalosti, tak G.I.Joe 2 Retaliation je jasný. Stručná osnova: Úvod - připomenutí si hrdiny minulého dílu a jeho nového týmu Zápletka - starý hrdina umírá spolu s celou četou a hle, fikaně přežije hrstka nejlepších Náběh - fikaná hrstka nejlepších ze dne na den přijde na všechny nepřátele a všechny jejich intriky a rozhodne se je zabít, aby vykonala pomstu Okamžik emoce - fikaná hrstka nejlepších se rozhodne spojit se s dědečky svých dědečků, aby byli silnější, chytřejší a rychlejší Vrchol - fikaná hrstka spolu s dědečky dědečků jdou vykonat odplatu a zachránit přitom celý svět Závěr - fikaná hrstka nejlepších je vyznamenána prezidentem USA jako nejfikanější hrstka nejlepších světových megaborců Nicméně jako fanouška a milovníka akčních, sci-fi a fantasy filmů mě film relativně bavil, ikdyž od začátku je jasné, jak budeme finishovat. Díky cool Snake-eyesovi a fešný samici z fikané hrstky uděluji 3 hvězdy.

plakát

G. I. Joe (2009) 

Kdo čeká typický, americký akční film, bude potěšen. Dostatek akce, napětí, zápletek, bitky téměř každou minutu. Kdo čeká, něco smysluplného s hlubokou pointou bude zklamán. I přes drobné nečekané zápletky, se dá konec snadno vyvodit a Amerika je opět dokonale zachráněna od apokalypsy a dobro vítězí nad zlem. Nicméně jako milovníka akčních, sci-fi a fantasy filmů, mě toto velkolepé americké dílo bavilo.

plakát

Sedm (1995) 

Úžasný herecký výkon v podání M. Freemana a B. Pitta. Jejich vzájemný kontrast a přitom společný cíl je velice sympatický. Sympatické je i zobrazení zkušenosti stáří a hořícího mládí. Pointa filmu je naprost fenomenální a celá cestička k rozuzlení je jednoduše řečeno skvělá. Velice dobře zpracované dílo. Není žádné výtky, která by mohla podhodnotit toto dílo.