Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Lady Gaga výborná, Bradly Cooper jako herec výbornej, Bradly Cooper jako režisér 80%. V druhé půlce možná zbytečně plačtivé, trošku se nám v tom pan režisér utápěl. Jinak výborné.

plakát

District 9 (2009) 

Zhruba po patnácti minutách mi spadla čelist a takto jsem vydržel do konce filmu ... Sharlto Copley deset *.

plakát

Gran Torino (2008) 

... " a svoje auto, Ford Gran Torino rok 1972 odkazuji ... svému příteli Tao Wan Lorovi ... pod podmínkou, že z něj neuřízne střechu jako nějakej mexickej uzenáč a nenamaluje na něj žádný debilní plameny, jako to dělaj bílí drbani a dozadu nedá takový to buzerantský křídlo, co si tam dávaj ostatní bambusáci ... na to rovnou zapomeň ... pokud se toho dokážeš zdržet, auto je tvoje " Tak po této větě ze závěti, kterou přednesl právník na konci filmu jsem nevěděl, jastli se smát nebo plakat ... A vo tom to je ... děcka :-))... "

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Tvůrci se museli vypořádat s tím,co vlastně v tom pokračování bude. Jednička nastavila laťku vysoko a určila celkový směr příběhu. Nastala klasická situace. Všichni čekali, jak že ten druhý Iron Man dopadne a každý samozřejmě očekával od pokračování něco jiného. Určitě nejde uspokojit všechna očekávání. Taky jsem očekával krapet něco jiného, ale vzhledem k " onemocnění " Tonyho Starka, mi příjde tento, více upovídaný, díl jako dobré řešení. Downey sice neměl tolik možností předvést svůj šarm, ale přesto byl jeho výkon výborný. Ostatní zdatně sekundovali. Osobně si myslím, že by to mohl být dobrý spojovací článek mezi jedničkou a případným třetím dílem ve kterém má Favreau možnost naplnit očekávání těch, jejichž očekávání ve dvojce nebyla naplněna.

plakát

Sólista (2009) 

Bylo tam pár okamžiků, kdy jsem byl skoro dojat, nicméně jsem viděl lepší filmy,které jsou natočeny na podobné téma. Downey je ve své postavě skvělý a Foxx mě taky přesvědčil ... Když to shrnu, tak herci výborní, téma slibné, přítomnost klasické hudby taky plus. Přesto jen 3*. Dalo se z toho vymačkat víc, mám ten dojem.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Opravdu jsem se těšil a taky bál. A bál jsem se oprávněně. Není to úplně špatné, ale je to jaksi zmatečné. Hlavně bitevní scény všeho druhu jsem jaksi nepobíral. Jestli to bylo tím 3D,nebo nevím. Valilo se to na mě z toho plátna ale výsledný dojem je dost neučesaný. Nejlepší moment je zařvání krakena a výkon Madse Mikkelsena.

plakát

Arthur a Maltazardova pomsta (2009) 

Jedna hvězda a to jen proto, že jednička byla docela slušná a toto chápu jako jakýsi spojovací polodíl. Že by přišlo úžasné finále ?

plakát

RocknRolla (2008) 

Na to, že do Tebe docela všichni jdou Guyi, tak dobrý procenta. Já se ale bavil a docela dobře. Nezastírám,že by se mi vše líbilo a mělo to svou logiku ale za Karla Rodena hvězda navíc.

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Skvělá myšlenka a úžasná forma protestu, která se stala kultem a dnes je to už jen legenda. Svižné, vtipné ( jak kdy ). Výborné obsazení ( moc se mi líbil Chris O'Dowd ). Skvěle strávený čas.

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Úžasně šovinistický Butler a taky ..... no jo, ale co .... ? Tak nic. Možná, že to zvládnu ještě jednou... někdy ..... za hodně dlouho :-(