Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Uteč (2017) 

Uff! Znáte takový ten protivný zvuk, když někdo přejede nehty po tabuli?! Víte co fakt nemám ráda já? Když někdo škrábe a ťuká lžičkami o porcelán! Věřte, že po shlédnutí budete mít stejné pocity...A pokud jste fandové Klíče s Kate Hudson jako já, tak vám tohle prostě sedne jako "hrnec na prdel". Mimochodem Catherine Keener je naprosto, ale naprosto skvělá

plakát

Prometheus (2012) 

Po shlédnutí "Covenanta" přehodnocuji ze 2 na 4, což si film v porovnání s Ridleyho současným počinem vážně zaslouží.

plakát

Město ztracených dětí (1995) 

Baštík, Drobek, Dominique Pinon, už tak dost ošklivý a to na sedmou (včetně originálu samozřejmě) :-D Ron Perlman, pro změnu hraje roztomilého "mentála", no a pokud máte rádi surrealistické filmíky typu Brazil, tak se vám to bude líbit velmi moc! :-)

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

"Má někdo za kamaráda takovýho ptáka? Má.....a zrovna já" Nejlepší hlášky a nejlepší zimní film

plakát

Dva lidi v ZOO (1989) 

Krásný film! Milovala jsem ho jako malá a miluji ho i teď :-) Hlavně Ámoska

plakát

Vévodkyně (2008) 

dlouho jsem si takhle nepobrečela! Ach....

plakát

Čarodějnice (2015) 

Běžte na to! Koukněte na to! Rádi chodíte do lesa? Budete se bát! Dvojčata jsou samozřejmě největší zrůdy a co teprve černej kozel. "Black fucking Phillip"

plakát

Mars útočí! (1996) 

Mars útočí!- Tak v této mé velmi oblíbené "Burtonovské scifi-komedio-blbosti" se vyskytuje nebývalá koncentrace výborných Hollywoodských herců. Je to blbost! Ale je to skvělá blbost. Rozhodně si Mars útočí! pustím minimálně 2x do roka!

plakát

Ghoul (2015) 

GHOUL- No wow! Nemám sice ráda Jáklovy filmy a už vůbec ne found footage horory, ve stylu Blair Witch, ale tohle byla vážně parádní a mrazivá podívaná. "Rostovský řezník" je jeden z mých největších strašáků! A že to sakra bylo! podle skutečné události. Takže já jsem se hodně bála.

plakát

Prďoši (2002) 

Prďoši- Tak u tohohle filmu mě tedy vážně dost mrzí hodnocení! A musím říct, že i já často dám na hodnocení zde na ČSFD, ale tenhle film si prostě nezaslouží mít horší hodnocení jak "Ulice"! Za mě velmi povedená komedie s naprosto rozkošným Rupertem Grintem. "Patrik Smaš" je úžasně pesimistický kluk bez talentu?! OMYL talent má a přímo obrovský. Tímto talentem jsou jeho větry :-D Větry, jo vážně! A už jste někdy viděli kluka, kterého by jeho větry "vynesly" až do vesmíru?! Pro mě sranda od začátku až do konce.