Prďoši
Komedie / Rodinný
Francie / Německo / Itálie / Nizozemsko, 2002, 84 min
Peter HewittHudba:
Rupert Gregson-WilliamsObsah
Někoho takového jako je Patrick Smash jste ještě nepotkali! Tento jedenáctiletý školák má podle lékařů velmi ojedinělou a tak trochu trapnou diagnózu - chronické větry. Jeho jediný kamarád a geniální vynálezce Alan naštěstí nemá čich a snaží se Patrikovi udělat různými vymoženostmi život snesitelnějším. Když se však o chlapci dozví v NASA, bez váhání ho přijmou do nového vesmírného programu! (oficiální text distributora)
woody
odpad!Dětské hvězdy často učinkují ve velmi špatných filmech aby pak později ohromily v Oscarovém trháku.Ten zrzavej Grint(ano,je to ten z Potera)na to jde naopak.Nejdřív v jednom z nejúspěšnějším filmu všech dob a pak v této slátanině o klukovy který neustále prdí aby ho pak NASA vystřelila silou prdu na nějakou planetu!I Vesmírná prda se mi líbila víc.(22.9.2003)
║Rozpočet $7miliónov║Tržby Celosvetovo $3,100,000║(21.8.2010)
Melies
odpad!0 / 10 Priznávam sa, že som nevydržal dopozerať tento film do konca - to čo sa dialo na obrazovke bolo totiž niečo neuveriteľné. Príbeh chlapca trpiaceho 'chronickými vetrami' (áno, čítate správne, chronickými vetrami) snáď ani nemôže dopadnúť inak. Zazrel som ešte koniec filmu, vskutku imbecilnú scénu, kde ten malý fracek, navlečený do skafandra, stojí pred kopou ľudí z NASA a (teraz to príde) usere tak, že mu zo zadnice vyšľahne desať metrový plameň, čím sa kvalifikuje na jediného člena posádky smerujúcej niekam do hlbín vesmíru. Nemusíte byť Einstein aby ste vytušili čo bude raketu poháňať. Preboha!!! Takéto filmy by mali postaviť mimo zákon! PS: Hodnú chvíľu som premýšľal, či tento film vôbec stojí za komentár, ale povedal som si, že je mojou občianskou povinnosťou chrániť nevinných pred kravinami takéhoto kalibru. Prosím vás, nakolenách vás prosím, za nič na svete tento 'film' nepozerajte! Ak sa tak stane, bezpodmienečne si vypláchnite oči neriedením liehom a vyhľadajte odbornú hrobársku pomoc.(31.12.2004)
BioGrower
odpad!Hočo.(25.8.2007)
Zíza
Když jsem to viděla, bylo mi 12 let, už v té dbě jsem to nepovažovala za výkvět kinematografie... ale tak prdět je zdravé, říkal doktor, ne?(6.12.2010)
ScarPoul
odpad!tento film ma zmysel naozaj ma ak chcete vidiet že sa dá natočit sracka aj ked to ako sracka nevyzera takže oproti tomuto je aj moje dovolenkové video plnohodnotný dokument(28.8.2007)
Terva
odpad!Prd, prdy, prdajdááá!!!(5.9.2009)
Mihail123
odpad!Neskutočné...(26.6.2008)
HUMOOOO
odpad!sračka na N-tú(12.9.2010)
thunnus
Je to tak blbé, až je to zábavné...(26.5.2008)
Berry
odpad!Na tento film jsem se ani nechtěla dívat, ale když jsem přepínala kanály, tak jsem uviděla tvář Ruperta Grinta a řekla sem si, že se alespoň na kousek podívám. A horší chybu jsem snad ani udělat nemohla! To, co mě čekalo bylo opravdu nepopsatelné. Kluk s debilním učesem, kterej ještě navíc prdí jako nějaký starý hnusný prase a k tomu ještě jeden kluk, kterej má snad ještě horší účes a navíc pomáhá tomu prvnímu se tohoto problému zbavit... Do konce jsem to nedokoukala, ale podle toho, co se tady píše, jsem asi dobře udělala. Ten režisér, co to točil, musel být asi pěkně sjetej, že natočil takovouhle supersračku!!! Odpad je chvála!(26.2.2005)
Matros
odpad!Filmové dno. Jo a rozhodně to neni ten typ filmu ,,je to tak debilní, až je to vtipné".(17.2.2011)
Endlessly
uznavam ze je to blbost galaktickych rozmerov ale prave na tom som sa dost dobre bavila(29.4.2008)
mosnak
odpad!Toto jsem viděl ještě na VHS :-))) ... nesnáším smrady :-)))(31.3.2011)
AngiS
odpad!Opravdu.. Někoho takového, jako je Patrick Smash sem ještě nepotkala. Co to kruci bylo??(26.7.2008)
Jayem
Ten chalan by sa uplatnil pri Terencovi a Philipovi(8.5.2006)
-soch-
Absolútna sprostosť od režiséra Garfielda, akurát, že ten vtedy ešte neexistoval - mám, ale pocit, že práve Garfield, by si tento film pozrel veľmi rád. Doplňujem: Jednu z hlavných úloh si zahral aj filmový RON z Harryho Pottera. V slovenskom znení: TOMÁŠ HALLON, FRENCIEN BAUER a medzi ďalšími i vynikajúci hlasy tvrdších filmov JURAJ BEDNARIČ a JÁN MORÁVEK. Réžia slovenských dialógov: PAVEL GEJDOŠ(12.1.2010)
Boomstick
Takze,bude tazke tomu dat inteligentny komentar.....tomuto filmu hlavne strhavam body za to ze sa to strasne pokusa kopirovat Burtonove filmy (cierno biely odtien obrazu,hlavny hrdina je vyvrhel),co sa mi zda dost trhnute.Taktiez aj samotny namet je totalne trhnuty.Chlapec ktory prdom nastartuje raketu?No boha.Napriek tomu to ale neni tak strasne zly film,v pohode som to dopozeral az do konca,2 krat som sa aj usmial.2 hviezdy(6.1.2009)
TICHOPAN
odpad!( :-O(23.11.2011)
Smejki
odpad!filmy, kde se prdí ve velkém a má to být zábavné, mi připadají nechutnější než filmy, kde se šuká do prdele a má to být vzrušující...(8.9.2007)