Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někoho takového jako je Patrick Smash jste ještě nepotkali! Tento jedenáctiletý školák má podle lékařů velmi ojedinělou a tak trochu trapnou diagnózu - chronické větry. Jeho jediný kamarád a geniální vynálezce Alan naštěstí nemá čich a snaží se Patrikovi udělat různými vymoženostmi život snesitelnějším. Když se však o chlapci dozví v NASA, bez váhání ho přijmou do nového vesmírného programu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

-soch- 

všechny recenze uživatele

Absolútna sprostosť od režiséra Garfielda, akurát, že ten vtedy ešte neexistoval - mám, ale pocit, že práve Garfield, by si tento film pozrel veľmi rád. Doplňujem: Jednu z hlavných úloh si zahral aj filmový RON z Harryho Pottera. V slovenskom znení: TOMÁŠ HALLON, FRENCIEN BAUER a medzi ďalšími i vynikajúci hlasy tvrdších filmov JURAJ BEDNARIČ a JÁN MORÁVEK. Réžia slovenských dialógov: PAVEL GEJDOŠ ()

Izmo123 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh jak chce být hlavní postava astronaut akorát je v tom malinkatý háček u kterého si opravdu nedokážu říct proč by to někdo dělal, nejspíš chtěl režisér nějak zapůsobit v komedii ale to se mu opravdu nepovedlo, komedie v tomhle stylu nefunguje u každého člověka a proto je tady důkaz na ČSFD, ani tenhle film by si dítě neoblíbilo, aspoň mé mladší já by si tenhle film neoblíbil, jinak hodnotím: Postavy 0/10 Příběh 0/10 Komedie 0/10 Celkově hodnotím odpad! ()

Reklama

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

S filmem mám jediný problém: netuším na koho je cílený na starší je asi dementní viz. hodnocení a pro malé se zase téma prdění moc nehodí (ono se vlastně nehodí vůbec). Proč však má ode mě takové hodnocení jaké má ? Film mě prostě svým úchylným způsobem bavil a rád jsem koukal na Rona. Je to blbost, ale svým způsobem celkem zajímavá blbina. Nebýt tak nízkého hodnocení dal bych 2, film si však podle mě nezaslouží plácat se na úplném dně tak 3 hv. a 45%. ()

Nolanofil odpad!

všechny recenze uživatele

Mňa by naozaj zaujímalo, ako to producent predkladal štúdiu a dôvod prečo by to malo v kinách uspieť. Zdravím, mám scenár s chlapcom, ktorý neuveriteľne prdí a NASA ho za to pošle do vesmíru, potrebujem na to iba jednu detskú hviezdu a 7 miliónov. A viete čo? oni mu tú detskú hviezdu dali a aj tých 7 miliónov. To je Amerika pánové! ()

Boomstick 

všechny recenze uživatele

Takze,bude tazke tomu dat inteligentny komentar.....tomuto filmu hlavne strhavam body za to ze sa to strasne pokusa kopirovat Burtonove filmy (cierno biely odtien obrazu,hlavny hrdina je vyvrhel),co sa mi zda dost trhnute.Taktiez aj samotny namet je totalne trhnuty.Chlapec ktory prdom nastartuje raketu?No boha.Napriek tomu to ale neni tak strasne zly film,v pohode som to dopozeral az do konca,2 krat som sa aj usmial.2 hviezdy ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii a v Albany v New Yorku v USA. (rafix)
  • Každé auto u domu Patrika je zelený Mini Minor. (ČSFD)

Reklama

Reklama