Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Western

Recenze (20)

plakát

Spojenci (2016) 

Pěkný kostýmy, ale jinak je to pohádka pro lidi, kteří si myslí že 2.sv. válka bylo nějaké romantické období a všichni v té době byli idioti.

plakát

Paradise PD (2018) (seriál) 

Jsem strašně rád, že i v dnešní šílené době, existuje zábava ve formě takto nekorektního, rasistického a brutálního humoru.

plakát

Joker (2019) odpad!

Joker je kriminální mastemind a né tupoučkej a naivní mamánek. Netuším co na tom všichni vidí.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Pokud umíte anglicky, doporučuji tento krátký dokument https://www.youtube.com/watch?v=wK3PgRwSMaQ. Sám hlavní hrdina příběhu zde s ostatními členy Navy Seals osobně dohlížel na výcvik herců i všechny detaily natáčení. Poté co jsem to viděl na ten film nahlížím úplně jinak.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) odpad!

Zhovadilost o letním táboře pro homosexuální rybízky.

plakát

Nová holka (2011) (seriál) odpad!

Nová holka, ale stará trapná kurva.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Petera Parkerovi je 15 a rád by už zasunul, ale berou ho jen rasově uvědomělé negerky, tak je radši nebojácně pouští do velkejch akcí i když mu je taťka ironman výslovně zakázal. Když se to pokaždý zesere, Tony Stark přiletí až po akci aby mohl zachránit svět, pokárat spidermana a pohonit si ego. A tohle se opakuje dvě a půl hodiny. Je to první pro mě sympatický herec v roli spidermana, ale ten scénář je víc než stupidní. PS mám strach co přijde v dalších avengerech.

plakát

Infiltrátor (2016) 

CO TO SAKRA BYLO? Pokud někdo četl nebo se zajímal o to jak probíhají undercover operace, tak ho tahle pohádka musí urážet. A to jako v Honivůdu došly herci,že šedesátiletej dědek hraje čtyřicátníka? Nakonec mi přišlo že fráze "na motivy skutečných událostí" je s shodná pouze s tím že opravdu existoval Pablo Escobar a opravdu kšeftoval s koxem, jinak děsivá slátanina.