Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Nadšený zelenáč vstupuje do nefungujícího maloměstského policejního sboru, který vede jeho otec. Společně se proklopýtají, prohádají a prošňupou velkým drogovým případem. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (48)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Problém tohto seriálu je ten, že sa veľmi snaží podobať Brickleberry. Brickleberry zvládalo ale čierny humor lepšie a aj zápletky malo zaujímavejšie. Paradise PD hlavne ťahajú extrémne absurdné situácie a vďaka tomu je to sranda. Ako pri Brickleberry ak máte radi čierny humor tak sa zabavíte ale Brickleberry bolo lepšie. ()

RadaRAW 

všechny recenze uživatele

Paradise PD? Nástupce Brickleberry? Tento druh humoru je určen na určité publikum, protože normální lidé jsou buď znechuceni nebo se jim dokonce udělá nevolno. Však každý musí uznat že tento seriál jako Bricklebbery je přesně to co jeho tvůrci chtěly aby byl. To se jim povedlo na jedničku a za zapojení postav které reprezentují oba tvůrce seriálu musím dát 8/10 ()

Reklama

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak úplně nevím, jak to hodnotit, na všechny 4 série rozhodně koukat nehodlám a nebudu, ale tohle už je fakt brutálka a neumím si představit, že by mohlo vzniknout ještě něco míň korektního. V nejhorším se to podle mě může rozmělnit, ale ty první dojmy jsou fakt enormně silný. Osobně to mám za 3 až 4 pecky, ale když si představím, že na to koukaj hlavně děti, tak tomu sázím odpad!, protože pro ně je to fakt jak výplach mozku. ()

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Priserna blbost. Kdyby mi bylo 13, tak se u toho valim smichy, ale takhle jsem jen nevericne kroutila hlavou, co vsechno se dneska povazuje za humor. Serial kopiruje dalsi animovanou hovadinu, Family Guy, nicmene u Family Guy se clovek aspon obcas zasmal. Par vtipu bylo povedenych, ale celkove me to nebavilo. ()

maramashi 

všechny recenze uživatele

Takto nejak si predstavujem zmes seriálov ako Brickleberry, Rick and Morty, South park, Griffins a tak ďalej. Celý seriál je založený z prehnaného čierneho humoru ktorý si fakt servítky pred ústa neberie a to je to výnimočné na ňom.Pokial vám nesedí takýto extrémny humor ani to nepozerajte pretože tento seríal je toho preplnený. Prvá séria nás zoznámi s postavami a uvádza do priebehu problémov v našom seriálovom mestečku, 1. séria bola jednoznačne jedna z najlepších a hneď ma vtiahla do deja. 2.séria tá už bola dosť naťahovaná a umelá a nemal som z nej taký dobrý pocit ako z prvej série. 3. séria to znova vytiahla na strop a mimoriadne mi sadla a to som sa bál že to bude ešte horšie ako 2. séria no nakoniec milo prekvapila (mimochodom 3. je neuchýlenejšia, najneslušnejšia a najdivnejšia ) 95% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (20)

  • Delbert se v této epizodě přiznal, že je hondasexuál. Jedná se o fiktivní sexuální orientaci, kdy člověka přitahují auta od japonské automobilky Honda. (Kubaaa97)
  • Název epizody odkazuje na hru „Dungeons & Dragons“. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama