Reklama

Reklama

Jeho rodina se stala obětí IRA. Policie případ neřeší. Je čas se pomstít... (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (342)

POMO 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, v ktorom zaujímavejšou postavou než Chanov pomstiteľ je Brosnanov politik. Brosnan je britským Kevinom Costnerom - charizmatický sympaťák, ktorému ale sadne parádne aj temná rola, keď už na ňu výnimočne kývne. Chanovských bitiek veľa nečakajte, sú skôr korením na špinavom politikárení s tónmi IRA terorizmu, ktoré film podáva divácky atraktívne, s gradujúcim napätím a hnaním postáv do kúta. A častým explóziami. Bavilo ma to, hlavne vďaka skvelému Brosnanovi a jeho írskemu prízvuku, a tiež vďaka v danom žánri netypickému elektro-soundtracku Cliffa Martineza. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Příběh vratký, jak vrata od stodoly, ale to jsem dneska zas až tak neřešil. Ano, tušíte to správně. Vidět Chana v nějaké "normální" roli, aniž by se pitvořil a dělal pro sebe tak typické vylomeniny, to jsem viděl zřejmě poprvé a proto hlavně za tenhle fakt hodnotím tenhle film veskrze pozitivně. Role osamělého mstitele mu celkem sedla a spolu s přesvědčivým Piercem jsou zárukou lehce nadprůměrné kvality, která sice žádnou sošku nepřinese, ale zanechá dojem z příjemně stráveného času. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan si tu “poskakuje” ako za mlada, až by človek nadobudol presvedčenie, že od čias “Božskej relikvie”, nezostarol ani o dva dni. Tento chlapík mi bol vždy sympatický, pričom v 80-90 rokoch sme ho spolu s rovesníkmi doslova žrali, preto je obrovskou škodou, že ešte aj tú tretiu ⭐️ musím udeliť najmä z dôvodu rešpektu k danému hercovi. Film živý, takmer neustále sa niečo deje, a tak vyslovená nuda nehrozí. Bohužiaľ, je to proste nereálna kokotina, a mňa tieto druhy filmov, pritiahnuté za vlasy, ktoré sa berú príliš vážne, jednoducho nedokážu “uspokojiť”. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"FUCKING CHINAMAN!" ------------- Britský prízvuk je proste jeden veľký vtip. Nič ním povedané nedokážem brať seriózne. Ale na lepšiu nôtu. Starý dobrý Jackie Chan ešte stále dokáže vytrieskať dušu zo všetkého zlého. Napríklad tu položil na kolená nie len teroristickú skupinu (rozumej bandu amatérov), ale aj osobnú ochranu vládneho činiteľa a to ani nebolo všetko. Cením pekne progresívne gradujúcu akciu a výkon Jackieho, ako zdrveného otca. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čínská odpověď na Ramba, ve které nechávají sakra nebezpečného Jackieho pobíhat v lese kdesi v Severním Irsku, aby dostal z bývalého Bonda seznam teroristů, kteří způsobili smrt jeho dcery. Místy výborné a hodně netradiční role pro Chana. Film, přestože se jedná o čínskou práci na zakázku je až nebezpečně solidní a je vidět že to Čína se vstupem na Hollywoodský trh myslí smrtelně vážně. Martin Campbell vyloženě špatný film ani natočit neumí. 65% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Okrem Londýna sa filmovalo aj v prístavnom meste Larne v Severnom Írsku, teda v štáte v ktorom bola snímka aj oficiálne zakázaná. K dispozícií ju však majú na platenej stanici Netflix. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama