Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

Vy nám taky, šéfe! (2008) 

Ta jedna je za to, že jsem to ( ikdyž na dvakrát) dokoukal. Každý, kdo se k této taškařici propůjčil, musí určitě znát svou hodnotu.

plakát

Vysvobození (1972) 

Kdo se chce podívat na horor, tak rozhodně nedoporučuji toto dílko.... Nevím, kde na to autor obsahu přišel. Každopádně jako drama působí výborně. Skupinka pánů v letech, kteří se musí vyrovnat nejenom s peřejemi řeky. Atak prostých vesničanů není nikterak drtivý, ale se zanechanými šrámy se vyrovnává každý po svém. Sedmdesátková kamera, krásná příroda...

plakát

Pátek třináctého (2009) 

Žádný překvapení se nekonalo, je to prostě slaboučké.. Nispel se snaží naservírovat v krátkém časovém úseku, velké množství docela povedených zabijaček.. Ovšem hledat jakoukoli logiku v chování postav je naprosto marné. Ta rozbitá GPSka byla určitě Jasona, jinak si neumím vysvětlit tu jeho výbornou orientaci v terénu. :-) Jinak ten macho "this is my house" si to jednoznačně zasloužil.. No a závěr? Mohl to být konec jedné legendy (ikdyž hloupý).

plakát

Lovecká sezóna 2 (2008) 

Nehodnotím kvalitu animace, ale schopnost tohoto animáku pobavit a to se myslím stalo... Takže trojčička.

plakát

Veselý prachy (2006) 

No tak pana Griswalda jsem neviděl již drahnou řádku let.. Konverzační komedie, kde se stále víc zamotává již tak dost zamotané, je bratru docela svěží a těch necelých sto minut představení docela uteklo.

plakát

Domácí mazlíček (2008) 

Naklonované ošklivky Katky vyrazily do boje se zbytkem světa a v jízdě (nebo spíš chůzi) plné moralismů a pouček natřely zadky všem škodolibcům.. Nebo to tak nebylo? Je to vlastně jedno.

plakát

Taková normální rodinka (2008) 

Kdyby žádná z postav nemluvila, ale čistě jen gestikulovala, byla by to téměř průměrná groteska.. Dokoukal jsem to dokonce, ale zadřel se mi setrvačník.

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Tak to byl teda parádní víkend. Film se snaží maximálně těžit ze svého, pětadvacet let starého, prvního dílu. Přiznám se, že za celých 100 minut jsem se vlastně ani nezasmál, nebylo čemu. Tu jednu hvězdu tam vlepim jen z nostalgie.

plakát

Wrestler (2008) 

Prostě nemůžu jinak... "vanmeenšou" Mickeyho Rourkea. Vybral si rodinu mezi wrestlery. V reálným životě musí bejt stejnej jako THE RAM, to snad ani nemohl hrát....

plakát

Kalvárie (2004) 

Reálie se opravdu povedly a filmové zpracování připomíná 70. léta, ale dějově to byla tuze prázdné.. Koncentrace magorů je nadmíru veliká a scénka, kdy všichni chasníci pařej na místní vesnický zábavě je zábavná. Bohužel mě to jako celek vůbec neoslovilo.