Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

To je on mého srdce šampión, tento film v mém srdci navždy zůstane a i kdybych ho shlédl milionkrát tak motivační řeč Williema Wallace a následovný řev Skotských hrdinů nikdy neomrzí. Slza ukápla několikrát po sobě. SVOBODA!!! PS: Český dabing je příšerný nedoporučuji.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Po dnešku jsem tento filmový klenot viděl již 16x a stále je to něco nepopsatelného, vždy když si ho pustím tak mě film úplně vytáhne z reality a já jen sedím vedle Forresta na lavičce a poslouchám jeho krásné příběhy. :)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Tak to je symfonie pro mé uši, ač jsem shlédl film s českým dabingem tak mě doslova učaroval, nevěděl jsem jestli mám skákat radostí nebo plakat nebo začít běhat po pokoji jako pomatený to vše ve mně tento film vyvolával. U celého filmu jsem měl na lících stejný úsměv jako Tim Robbins na střeše.

Osm hrozných

Osm hrozných (2015)

Film na který jsem se těšil už od vyhlášení premiéry mě nejen okouzlil svou stále napjatou atmosféru, ale také jsem se v tom filmu ocitl i já sám, po boku Morgana Freemana jsem se chtěl co nejdříve zbavit těch zloduchů co se snaží zachránit tu nebohou ženu co připomíná spíše ďábla než někoho s ženským pohlavím.

Deadpool

Deadpool (2016)

Ano první Deadpool a pak až práce a nikdy ne naopak. Skvělá komedie s perverzním humorem a scénami kterým se prostě nejde zasmát. Film mě rozesmál a to běželi jen titulky, ale nikdy nepoznáte to kouzlo dokud se na něj nepodíváte. :)