Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Komedie

Oblíbené filmy (8)

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Rozhodně nejlepší díl o Vetřelcích. Troufl bych si i říci nejlepší sci-fi film,který jsem kdy viděl. Oproti jedničce přibylo akce a člověk si uvědomí,že i s tlupou mariňáků by neměl vůbec šanci. Třešnička na dortu je souboj Ripleyové s matkou.

Warcraft: První střet

Warcraft: První střet (2016)

Jakožto fanoušek,hráč a čtenář Warcraftu jsem měl strach z toho,že se film nepovede. Naštěstí se tak nestalo,ikdyž nemohu říct,že bych byl 100% spokojen,ale to jen díky detailům a drobnostem,které se ve filmu buď událi nebo právě nestali. Musím uznat,že nebylo lehké nacpat celý příběh Warcraftu do jednoho filmu a každý měl určité očekávání,takže bylo jasné,že nelze vše splnit na 100%. Mrzelo mě,že ikdyž chtěli,aby si lidé mysleli,že obě frakce maji sve hrdiny a zloduchy,tak film spíše ukazuje hodnou Alianci a Hordu,která je na straně zla s hrstkou dobráků. Chyběli mi tam rasy Taurenů a dalších.Avšak si myslím,že právě těma nedostatkama je to dobře rozjeté na druhý díl,kde doufám bude mít hlavní roli Thrall(pro neznalé dle mého nejlepší vůdce Hordy a nejlepší postava ve světě Warcraftu),pač kdyby nebylo dco překonávat,tak je jasný,že dvojka by byla hnedka odkázána na propadák :D Těším se na pokračování a doporučuji zajít na tento film do kina.-)

John Wick 2

John Wick 2 (2017)

Konečně akčňák,který nabírá na tempu hned od začátku a postupně graduje až k úplnému orgasmu!! není moment u kterého bych si říkal švihněte tam další scénu,ale místo toho jsem byl zaražen do sedačky a hltal každý kousíček filmu. tomuhle říkám jízda a opravdu jak všichni píši chci víc a víc a tohle by si člověk měl říkat po každém filmu! po Raidu 2 druhý nejlepší zabíjárna,co jsem viděl a John Wick? třešnička na dortu! Každý,kdo mi zkříží cestu,tak zemře! Tak určitě a teď už točte další díl :-) Hong Kong volá :D

Zátah 2

Zátah 2 (2014)

Nikdy jsem nemusel tyhle mlátičky žlutých trpaslíků a když jsem dostal doporučení shlédnout tenhle film,tak jsem si říkal,že mě ani nehne. Jenže nuda udělala svoje a tak jsem dal na doporučení a sakra jsem udělal dobře. Musím uznat,že film má výborný příběh a člověka do filmu vtáhne. Výborná kamera a hudba to jen graduje k fámoznímu finále,kde si z nich hlavní hrdina udělá dobrý den. Doufejme,že se odhodlají udělat pokračování,ale je pravda,že je co překonávat :-)