Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční

Recenze (7)

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Tento seriál vtipně vystihuje poměr ve vesnickém fotbale. Kopec srandy :) Ronaldo je tlustej jak prase - Jako ty Jajdo!!

plakát

One Man Show (2008) (pořad) 

Jelikož jsem 1. sérii nesledoval, tak ji nehodnotím, ale druhá je prostě booomba! Kazma a jeho gang nemá v Česku a ani ve světě obdoby!

plakát

Případy detektiva Murdocha (2008) (seriál) 

Nenáročný a přesto zábavný. Sleduji už asi 4 roky a stále mě film baví. Zajímavé příběhy se zápletkami.

plakát

Plán útěku (2013) 

Stallone a Schwarzenegger v jednom filmu? Už to je skvělý. K tomu skvělý scénář a film se musí všem líbit. Tento film je prostě booomba! :)

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

5 hvězd dát nemůžu. Poslední díky už nebyly takové, jako ty první, ale stále jsem se bavil. Internetové televize pomalu, ale jistě dobývají republiku :)

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Naprosto netypický film. Skvělá myšlenka, dobré provedení. Kdo po zhlédnutí filmu přemýšlel, jaké by to bylo, kdyby Vyměřený čas byl opravdu? Nebo spíš, kdo nepřemýšlel... Je mnoho lidí, co píší, že je to trapné, nelogické, povrchní, blábol,... Film má svůj svět, a že film je nelogický je pro mě tedy nepřijatelné. Vyměřený čas je film budoucnosti nebo já to aspoň tak vidím...

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Něco končí, něco začíná. Přesně to je typické i tady. Jenže Harry Potter je pro mě asi až moc skvělý, a tak jsem prostě čekal něco víc. Na film jsem šel do kina natěšený a odcházel zklamaný. Od začátku jsem se prostě nudil, párkrát zasmál, ale to je tak všechno. Doufal jsem v napínavý příběh, který se ovšem nedostavil. Třeba druhý díl bude lepší...