Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Válečný

Recenze (55)

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) odpad!

hloupá osekaná bastardizace geniální předlohy, která znalé naštve a neznalé zmate, navíc zretardovatělá pro amíky a prolezlá woke politickou korektností a netflixovskou neo-marxistickou agendou.... původní trilogie je geniální promakaná mnohovrstvá hard scifi a na to, že to psal číňan tam nijak moc té politické čínské propagandy není, to netflix si s tím vyhrál jinak a je z toho nelogický blábol, benioff a weiss prostě nemají talent, hotovo tečka. Každopádně všem doporučuji přečíst si knihy, rozhodně to není jen běžná alien invasion akce a spousta věcí je tam ve vědecké a filozofické rovině krásně rozvětvená a promyšlená + tam je ale pořád řada naprosto dechberoucích pasáží.... knihy jsou pro scifi to, co např. geniální malazská kniha padlých pro fantasy...

plakát

Jupiter vychází (2015) 

dal bych čtyři, ale dám pět, protože to je lepší jak disney star wars odpad a má to přesto mnohem nižší hodnocení.... jen důkaz toho, že hovno se zavedenou  značkou lidem chutná víc....

plakát

Angels of Death (2021) (seriál) 

plnohodnotný badass animák z w40k se vším všudy... balzám na duši vedle těch srajd co tlačí disney

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) odpad!

vykleštěnej indy a nekoukatelnej woke škvár pro frigidní feminazi velryby a zaprdlé soyboy marxisty.... Waller Bridge potvrzuje pouze to co se o britských ženách říká už hodně dlouho.... a co dělá disney s Fordem to by mělo být trestné. Chudáka už ho nechte v důchodu odpočívat....

plakát

Ukrajina - jiná pravda (2022) 

tak z tohoto dokumentu praskne bruselským lokajům a rektálním alpinistům směr jů es ej cévka... kvikot chciválků mluví za vše.

plakát

Sound of Freedom (2023) 

skvělý film a fakt, že MSM žumpa, demokrati a pedowood z něj dostává záchvaty je jen krásnou třešničkou na dortu woke marxistické degenerace. EDIT: vidím, že můj koment nenechal klidné sorosovské globalisty, přepočítavače falešných pohlaví, pojídače brouků a další exoty žijící v ghettech na západ od nás, kde jsou i dětské sňatky se senilními beduíny běžná záležitost. Naštěstí mě názory rudo-zelených automatů skutečně vůbec, ale vůbec nezajímají.

plakát

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál) odpad!

kreatůry ze soyflusu a jejich neomarxistický woke revisionismus.... toto není witcher, to je škvár a brak a ODPAD. STOP rozvracení naší kultůry.

plakát

Odnaždy v pustyně (2022) 

není to špatné, rusové nechtěně přiznávají vlastní neschopnost, když oddíl vojáků s protitankovými střelami, děly a obrněncem BTR nezastaví jednoho hadrníka v podomácku oplechovaném autu, aby vyhodil do vzduchu celou plynárnu, kterou předdtím tak pracně odminovávali.... jinak vizuálně to působí skvěle a hlavní geroj je takový starší pupkatý strejda, braindead válečný film jak má být.

plakát

Vychovatelka (2022) odpad!

get woke go broke marxisti... toto si užije leda nějaký sebemrskačský globalista poklekávač a rudozelený marxista, my ostatní jedeme dáááál, pokud věříte na vymyšlená pohlaví a CRT báchorky, pak toto bude váš filmeček roku.