Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Dlouhá míle

Dlouhá míle (1989)

Podle mě jeden z nejlepších seriálů konce 80.let. A snad jedinej hodně dobře udělaný sportovní seriál s mým oblíbencem Svatoplukem Skopalem

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Dávám pět hvězdiček. Kdybych mohl dát šest, tak to klidně dám. Jeden z nejlepších a nejvtipnějších seriálů všech dob. Hawkey, Trapper, B.J., Kuní ksicht Frank Burns, Šťabajzna, nezapomunutelný Klinger jako Scarlett O'Harrová v jednom díle,... Ani jeden díl mě nenudil a můžu se přiznat, že v posledním díle jsem brečel.

Třetí patro

Třetí patro (1985)

Mě se to hodně líbilo. Oblíbení herci v čele s Mikym Kadlecem. A taky jsem to měl tolik rád, protože mi to bylo blízký v tý době, když to dávali v televizi. Takovýhle seriály, kdyby teď točili.....

Sanitka

Sanitka (1984)

Smutný a o to víc pravdivý seriál. Záchranáři jezdí a zachraňují životy. Podle mě krásně napsané, skvěle zahrané.

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

Kdo by neznal Ala Bundu, nejslavnějšího prodavače bot a jeho manželku Peggy, která celý život nic nedělá a jen se válí u televize ?? Dal jsem schválně tři hvězdičky, protože první sezóna byla nejlepší, druhá taky skvělá a potom už to bylo taky dobrý, ale ne tolik jako ty první díly. Je to škoda.

Nemocnice na kraji města

Nemocnice na kraji města (1977)

Podle mého jeden z nejlepších českých seriálů. Jaroslav Dietl napsal dnes už tak legendární postavy, které zná skoro každý. Tam bylo tolik momentů, co se mi líbilo, ale kdybych je měl vyjmenovávat, tak bych tu psal hodně dlouho, ale třeba - počkejte já vám mám platit, že s vámi bude Irena, hádka mezi Blažejem a mladým Sovou, Cvachova operace, kde si vůbec není jistý, bouračka mezi Blažejem a Jáchymem, když přijde Adamovská a řekne - holky, Štrosmajer umřel, nebo kdyby hloupost nadnášela, tak vy se tady budete prohánět jako holubička !!!!

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Pamatuju si, jak mi bylo 8 nebo 9 let a jaká to byla tehdy bomba. Kluci ve třídě napodobovali Codyho smích. Jo, to byly časy :))