Gerrard8

Denis Bertók

okres Bratislava

ICQ: 410626892

8 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 6
    • 5.1.2012  10:28
    Nákaza (2011)

Absolútne pokazenie filmu ... Očakávanie veľké, ale toto? Takáto téma a takýto herci k tomu ? No neviem, či by som to ja nespravil lepšie a nenadchol divákov viac ja ... Škoda tešil som sa...

• 3.1.2012  01:43
    Nejlepší z Brooklynu (2009)

Ak sa tu pokúšal režisér o čo si ako "comeback" Training Day tak naozaj márne.... Herci hrajú dobre aj sú dobre vybraný, ale čo z toho, keď je dej úplne o ničom? Absolútne som sa do toho filmu nevžil strašná nuda... Pár svetlých momentov Ethana Hawka u mňa zachránili tento film na dve hviezdičky. A to som sa tak tešil!

• 14.12.2011  04:11
    Warrior (2011)

Dal by som 5 hviezdičiek, keby to bolo reálnejšie ... Vo finálovom súboji bol Edgerton nesmrteľný? Proste naozaj sa mi to páčilo, ale mal to vyhrať Hardy a potom mu venovať polku z peňazí a nie že na konci sa stane s prepáčením "niktoš" normálne robot, tým pádom to u mňa stratilo aj výsledné emócie... Inak Hardy hral jak o život... Veľmi málo chýbalo ku 5... Možno iný herec...

• 24.11.2011  19:15
    Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)

Úsvit ma prekvapil a predbehol všetky predošlé diely naozaj niektoré scény boli famózne. Tie dve hodinky mi ubehli ako voda síce na konci trošku očakávateľný záver prvej časti ale inak super. Pri tej záverečnej "bitke" som možno čakal trošku väčší boj ale Jacob to rozumne ukončil. Ale ako hovorím tie scény napríklad oživovanie Belly atď... dosť dobré už teraz sa teším na záver...

• 21.11.2011  22:38
    Zápisník jedné lásky (2004)

Už dlho som nevidel takto ľahko ale úderne spravený romanťák nič zložité a úplne ma to dostalo už dlho sa mi nestalo, že by sa mi vyliali emócie pri filme, ale tu sa to nedalo na konci zastaviť. Nádherná Rachel charizmatický Ryan mimochodom ktorý sa s briadkou veľmi podobal na svojho menovca Ryana Reynoldsa, tvorili nádherný pár a strašne som im to prial proste dokonalosť už ako na začiatku začal rozprávať príbeh Noe už starý tak som vedel, že to bude bomba kôli prostrediu kde rozprával príbeh aj starý Tom Hanks v zelenej míle. Proste klobúk dole alebo česky smekám....

• 20.11.2011  19:53
    Transformers 3 (2011)

Čakal som, že v treťom pokračovani Bay už naozaj šliapne vedľa, ale som príjemne prekvapený. Pekne spracované niektoré scény. Bolo vidieť, že si na tom dal záležať. Dobrý herecký výkon Shiu narozdiel od novej krásky Rosie, ktorá má od herectva naozaj daľeko aspon krása to zachraňovala. 70%

• 20.11.2011  19:50
    Životní zkouška (2000)

Miestami nuda miestami to zachraňoval skvelým výkonom ako vždy Russell ... ale ako hovorím bez russella uplne oničom film...

• 15.11.2011  18:20
    Donnie Darko (2001)

Som zmätený. Ja som jeden z tých ktorí si pozreli Donnieho až vtedy keď videl Jakeove skoro všetky filmy. Neviem ako to je možné nejak som prehliadal tento film, ale po tomto filme si dovolím tvrdiť, že ne nadarmo mám v topke Jakea ... Je to nenormálne nadaný herec A čo sa filmu týka je to naozaj skvost, ale ako tu už viacerí písali ja sa už teším keď si to pozriem ešte raz aby som to mal v hlave všetko urovnané, ale už teraz hovorím za 5 tak keď si to pozriem znovu bude to 6 alebo neviem... Režisér ako sa hovorí to "zabil" .... len škoda, že ako teraz pozerám úspešnú cestu v ďalších filmoch si nevybral...

• 16.10.2011  13:53
    Obávaný bojovník (2006)

Fearless dosť ľudí porovnáva s IP MANOM, ale IP MAN je je na inej úrovni, čo sa týka všetkého. Som mierne sklamaný.

• 17.7.2011  23:15
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Tak a je to tu koniec Harryho. Film som si užil v 3D zobrazení, čo naozaj stálo za to a doporučujem. Posledný diel bol asi najakčnejší a preto pre mňa s 3kou a 4kou najlepší. Inak vadilo mi, že pri niektorých scénkach zbytočne použitý humor potom to odoberalo na emóciach.... Inak dost som sa pobavil... a nevadí mi že som musel platiť viac za 3D a za to že sa mojej priateľke vysypal popcorn :-). Inak čakal som väčšie emócie.

• 17.7.2011  01:02
    Útěk ze Sibiře (2010)

Viem, že to nie je dokonalý film ale aj tak dávam plný počet tak 85% a hlavne vďaka neskutočnému hereckému výkonu Colina Farella. Filmu vyčítam, že niektoré pasáže zbytočne natahované a tie ktoré by si to zaslúžili sú odflaknuté.

• 16.6.2011  19:00
    Dare (2009)

Emmy Rossum je až neuveriteľne krásna baba. Film je zaujímavý a niekedy som sa fakt, že smial napr. scénka v bazéne.

• 15.6.2011  12:12
    Sedm životů (2008)

Will Smith patri určite do 5 najlepších hercov súčasnosti. Ďalej k tomu nemám čo dodať. Klobúk dole. On do každej postavy, čo hra úplne vnikne!

• 11.6.2011  11:20
    Hon na čarodějnice (2011)

Dosť som sa sklamal poviem otvorene. Ukážky boli spravené na jednotku máte pocit, že to bude úplná šupa, ale pravda je iná .... Ešte začiatok sa mi páčil ako tak, ale koniec trošku pojeb**i. Slabé tri ***. Veľká škoda film s obrovským potenciálom vyžariť divákovy úsmev na tvári.

• 27.4.2011  17:01
    Zdrojový kód (2011)

Dosť zaujímavý námet, ktorý prebehol tak rýchlo, že som si ani nestačil povedať sakra tak toto ma dostalo! Jake mi ukazuje čim ďalej tým viac svoj talent, ktorý ešte len využije a myslím, že má tu dobrú budúcnosť len pred sebou. Ale teraz k veci bolo to ako hovorím dobre, ale chýbalo mi tam trošku rozvinúť dej, ukázať ako zomrel a tak. Inak 85 percent.

• 9.4.2011  11:02
    Klikař Charlie (2007)

Nádherná Jessica Alba, veľa humoru a nutnosť pozrieť si túto romantickú komédiu 5 krát mi vnucuje do hlavy, že nemôžem inak ohodnotiť ako plným počtom. :-)

• 8.4.2011  18:56
    Zkus mě rozesmát (2011)

Sandlera a Anniston v jednom filme aaach :) iba jedno slovo mi stačí konečne. Veľmi sa mi to páčilo hlavne kvôli prejavu Adama a Jennifer zasmial som sa až až miestami som si pripadal, že to pozerám doma a je mi jedno, že sa smejem na plné ústa. Jedna z naj romantických komédií. A Jennifer je vidieť, že na sebe poriadne maká na svoj vek má krááásnu postavu sexy :-).

• 7.4.2011  21:52
    Gamer (2009)

Mám zmiešané pocity som aj sklamaný, ale aj fascinovaný ako nápad filmu vynikajúci, ale dej nie je dobre naplnený dalo by sa to oveľa lepšie spracovať. Podla ukážok to vyzeralo naozaj sľubne a teraz som mierne sklamaný, ale niektoré veci ako scénky z tlouštíkom na pobavenie :) a hlavne ma sklamalo, že sa nestretli spolu hráč a zabijak ako hovorím s týmto by sa dali robiť veľké veci slabo prevedené :-/ .

• 6.3.2011  16:15
    The Social Network (2010)

Jesse Eisenberg ma talent! Keď som videl v réžií Finchera tak som hneď vedel, že to buď dobré. A nemýlil som sa. :)

• 17.2.2011  15:30
    Drsný časy (2005)

Dokázalo ma to rozplakať takže to o niečom svedčí :).

• 7.1.2011  02:52
    Pohřben zaživa (2010)

Reynolds je pán, kto by povedal, že herec ktorý hrá komédie by dokázal toto? Klobúk dole prežil som si to tam s ním.

• 4.1.2011  13:19
    Hrdost a sláva (2008)

Edward Norton a Colin Farrel v jednom filme, čo viac si môže divák priať? Keby to tak zbytočne nenaťahovali dám plný počet, ale aj tak mi to vyrazilo dych pri niektorých scénkach.

• 25.10.2010  19:37
    Zrození šampióna (2009)

Tento film vo mne zanechal krásny zážitok. Stále som čakal, že to bude o rugby stále a stále a až na konci filmu som pochopil, že hlavnou pointou tohto filmu nebol len rugby, ale životný príbeh Michaela, ktorý má až nadpriemerne dobré srdce a 98 percent z ochranných inštinktov.

• 25.10.2010  19:34
    Rváčův deník (1995)

Ono je to dobrý film, ale čo z toho, keď sa po skončení filmu cítite tak depresívne. Nehovorím, že sa mi to nepáčilo, ale až takto prehnane depresívne filmy nemusím a to si neviem predstaviť keby bol v hlavne úlohe niekto iný to by som možno aj vypol. Ale prvá polovica 4*.

• 31.7.2010  20:34
    Nezvratný osud (2000)

Hrozná nuda. Slabé herecké výkony. Proste stále dookola iskrenie a všetko možné. Bez vtipu jednu hviezdičku dávam za trochu napätia ku koncu.

• 30.7.2010  01:37
    P.S. Miluji Tě (2007)

Myslím si, že v romantických komédiách je jeden z hlavných faktorov diváka prinúťiť k emóciám a to P.S. Milujem ťa zvládlo dobre. Bolo tam všetkého ako sa patrí. Lenže ja som jeden z mála, ktorí si tento film pozreli par dni po tom ako videli Marley a Ja. A kto videl obidve snímky vie, že film Marley a Ja zvládol všetky faktory v romantických komédiach o niečo lepšie.

• 25.7.2010  23:18
    Počátek (2010)

Všetko, čo by som chcel povedať za mňa povedala KEVSPA... GENIÁLNE!

• 12.7.2010  12:49
    District 9 (2009)

Neuveriteľné emócie. Fakt dobré sranda je, že kamarát, čo na tom bol si myslel, že to je podľa skutočnej udalosti. :)

• 24.6.2010  18:05
    Neporazitelný II: Poslední zůstává (2006)

Na jednotku to nemalo, ale dalo sa to :-)

• 24.6.2010  18:04
    Nikdy to nevzdávej (2008)

Možno si niekto povie, že další novodobý karate kid, ale mňa to dostalo. Naozaj pekne spravene. A sympatická herečka :-)

<< předchozí 1 2 3 4 5 6