Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Zjizvená tvář

Zjizvená tvář (1983)

Epický příběh o vzestupu a pádu, pyšnící se minimálně oskarovým výkonem Al Pacina. Cadillac mezi gangsterskými filmy, který po těch několika shlédnutí v mých očích stále neklesa. "All I have in this world is my balls and my word, and I don't break them for no one"

Frajer Luke

Frajer Luke (1967)

Neskutečně pozitivní příběh, který táhne hlavně Paul Newman a je zde opravdu do posledního písmene frajer. Nejlepší film z vězeňského prostředí a příběh o silné lidské vůli. "Oh Luke, you wild, beautiful thing. You crazy handful of nothing."

Dobrý Will Hunting

Dobrý Will Hunting (1997)

Film o tom, že život neni fer a že štěstí nikomu nespadne do klína. Malý film se srdcem na správném místě a s nejlepší rolí Robina Williamse. Kdo by čekal tak vyspělý film od mladého dua Affleck/Damon. "Son of a bitch... He stole my line."

Gauneři

Gauneři (1992)

Komorní krimi záležitost o bankovní loupeži, kterou dokonce ani neuvidíme. Kdo jiný než Tarantino dokáže napsat tak výživné dialogy a postavy, kterým stačí tak malý prostor na to, aby vynikly. "You shoot me in a dream, you better wake up and apologize."

Skrytá identita

Skrytá identita (2006)

Akademií oceněný snímek od Martina Scorseseho plný hvězd a nečekaných zvratů. Jeden skvělý herecký výkon vedle druhého a nesympatická postava kam se podíváš. Zajímavá práce s kamerou a pěkný soundtrack. PS: Originál jsem neviděl a protože mám až příliš rád tuhle verzi, tak asi raději ani neuvidím. "Do you want to be a cop or only look like a cop ?"

Do naha!

Do naha! (1997)

Úžasný příběh o přátelství podbarvený nádhernou muzikou a plný sympatických postav. Parádně zahraná a napsaná drama komedie, která jen těžko najde konkurenci. "He's fat, you're thin, and you're both fucking ugly."