Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Al Pacino

Naprostá jednička v herecké branži, spolu s Robertem De Nirem vytvořili ty nejzajímavější postavy minulého století. Ať už jako člen mafiánské rodiny Michael Corleone (Kmotr trilogie), neúplatný polda Frank Serpico (Serpico), lupič v bance Sonny (Psí odpoledne), bývalý gangster Carlito Brigante (Carlitova cesta) nebo detektiv Vincent Hanna (Nelítostný souboj). Mě osobně si získal díky roli ve filmu Scarface, kde získal pojem vzestup a pád úplně nový rozměr. Pacino zde bez jediného problému zahrál muže na pokraji šílenství.

Robert De Niro

V těsným závěsu za svých hereckým kolegou Pacinem. Stejně jako on vytvořil hromadu skvělých postav jako třeba taxikář Travis Bickle (Taxikář), válečný veterán Michael (Lovec jelenů - mimochodem jeden z nejlepších hereckých výkonu nejen De Nira, ale vůbec), boxer LaMotta (Zůřící býk), Al Capone (Neúplatní) nebo legendární Jimmy Conway (Goodfellas). Tak by se dalo pokračovat do nekonečna. Robert je, ale ještě lepší pokud hraje záporné postavy, které mu jdou náramně. 

Christian Bale

Z aktuálně hrajících mladých herců je pro mě Bale ten nejzajímavější. Naprosto oddaný své práci a vždy ze sebe vydá to nejlepší. A to není řeč jen o jeho dech beroucích proměnách, ale také o úžasných hereckých výkonu jako bývalý voják Jim David (Drsný časy), samotný Batman (Temný rytíř), kouzelník Alfred Borden (Dokonalý trik), farmář Dan Evans (3:10 vlak do Yumy) nebo feťák Dicky (Fighter). Je to zajímavý herec, kterého beru jako opravdového chameleona.