Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (2 037)

plakát

Velikáni (2011) 

Příjemné drama o partě tří kluků, kteří se jen poflakují a snaží si spnit svůj sen. Trojice mladých herců byla bezchybná.

plakát

New Kids Nitro (2011) 

Stejně nudná, nevkusná a nevtipná ptákovina jako první díl. Druhý díl je jen o malinky kapánek lepší, ale i tak se jedná o tragédii.

plakát

Zkrat (2011) 

Hvězdné herecké obsazení a hvězdný režisér automaticky neznamená kvalitní film. Haywire je toho důkazem. Ani nevím proč jsem dal dvě hvězdičky. Teď o měsíc později co jsem film viděl se mi to zdá moc. Možná za slušné střídání žánru a dobré bitky si film ty dvě hvězdy zaslouží.

plakát

Znovu a jinak (2011) 

Charlize Theron v hlavní roli byla fantastická. Hlavně bylo skvělé sledovat jak umí střidat věrohodně nálady a její závěrečná párty scéna byla bezchybná. Zbytek snímku je už tak trošku klasické komediální drama od Jasona Reitmana. Pouze pár úsměvných scén a minimum dramatických scén, ale jako celek to není vůbec špatné.

plakát

V zemi krve a medu (2011) 

Čekal jsem naprostou ždímačku emocí, protože Angelina Jolie několikkrát na místě byla a musela mít o hrůzách detailní informace. Bohužel snímek nebyl vůbec smutný až na asi dvě scény a to v téhle látce a v tak dlouhé stopáži je málo. Ale na to, že se jednalo o první režijní počin Angeliny se nejedná o vůbec špatný film. Casting byl dobrý a herci hráli přesvědčivě. Kamera, hudba a technická stránka filmu taky nebyla žádna hrůza. Prostě průměrné válečné drama, které zbytečně sazí na romantickou linku.

plakát

Veterán (2012) 

Klasický akční video film. Koukal jsem jen díky Dannymu Trejovi. Tyhle role mu sedí. Snímku by prospělo trošku více akce a brutality. Souboje pěstma byla nuda. I Ron Perlman mohl dostat více prostoru a zamrzelo, že se neobjevil v žádné akční scéně.

plakát

Babycall (2011) 

Mizerný pokus o horor se skvělou Noomi Rapace v hlavné roli. Noomi tenhle film drží na koukatelné hranici mezi vypnutím snímku a mezi dodíváním se. Snímek nefunguje ani jako horor a ani jako thriller.

plakát

Bouřlivé výšiny (2011) 

Tři hvězdy za skvělou kameru a mladou hlavní hrdinku. Zbytek šel mimo mě.

plakát

Vzteklina (2010) 

Nápad je geniální. Takový styl hororů jsem ještě neviděl. Nejedná se totiž o žádnou lesní slasher naháněčku s postupným vyvražďovaním, ale oběti se zabíjejí trošku jinak. Nechci spoilerovat. Film trpí hlavně zbytečnými a účelovými zvraty, které nejsou zrovna uvěřitelné. I tak se jedná o kvalitní spíše thriller než horor.

plakát

Les Adoptés (2011) 

Slušné artové drama ve kterém exceluje hlavní herecké dvojice.