Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Co k tomuto napsat, kdo neviděl nevěřil by jak se dokážete mezi "umírajícími" zasmát "krutým" vtipům. Hugh Laurie v tomto seriálu opravdu exceluje, ostatně jako všichni jeho herečtí kolegové. Jeden z mála seriálů který mohu sledovat znovu a znovu a pořád se u něj smát.

Pokoj č. 10

Pokoj č. 10 (2006)

Výborný s skvělý seriál, nejlepší který jsem za posl. dobu viděl. Začátek byl trochu rozvleklý, ale na konci prvního dílu jsem se přistihl jak "čumím" na monitor s otevřenou pusou. Opravdu dokonalé, nic přehnaného a vše do sebe jasně zapadalo, dílů mohlo být i více ale tak max. o dva. Lepší kvalita než kvantita...

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Snad není vysokoškoláka (snad až na pár vyjímek [ tím ale nikoho nedistancuji] ) který by neznal tento neuvěřitelných 20 let starý seriál, vzhledem k jeho věku nemůžu nic než vzdát autorům holt, že si vybrali takto "nadčasové" téma. Není týden abych nepoužil nějakou z hlášek tohoto seriálu. Kdo neviděl, jako by nebyl. PS: Víte o tom, že na konkurz na Listra přišel Chris Barrie a na konkurz na Rimra Craig Charles (tudíž naprosto obráceně, než se seriál natočil :) ) ale možná je to jenom fáma.

Pomsta - s.r.n.

Pomsta - s.r.n. (1998)

Skvělý seriál, který mě nachl "svým smyslem pro spravedlnost". Mr. Chapel je prostě dokonalý. Úvodní melodie nemá chybu. Kdybych si mohl vybrat jakou filmovou postavou bych chtěl být, jedna položka v seznamu by byl 100% Mr. Chapel.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Co říct k tomuto opravdu povedému seriálu. Kdo není ITák (a veří že internet je malá černá krabička) se asi moc nezasměje, ale pro všechny "znalé" věřím že je to neuvěřitelná legrace (zvláště 1 a současná 3-tí [snad ne poslední] řada která se mi líbí ze všeho nejvíce). Příhody které jsou neuvěřitelné, ale ještě pořád k smíchu. Nejméně za polovinu úspěchu seriálu jsme vděčni skvěle stylizovaným postavám.. (německá verze seriálu je opravdu k pláči)

Californication

Californication (2007)

Naprosto boží seriál, David Duchovny, ve své snad nejlepší roli, rozhodně po tomhle nekoukejte na X-Files, to je potom šok. Časté sarkastické hlášky mě poslali opravdu do kolen, David v tomhle seriálu "přeřízne" skoro všechno opačného pohlaví co se hýbe :). Doporučuji všem čerstvě rozvedeným ....

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Supernatural je skvělý seriál, který ani se současnou 4-tou řadou neztrácí na kvalitě, u některých dílů (3-tí a 4-té) se mi zdá jako by překonával své předchozí díly. Stále má z čeho čerpat - z příběhu opravdu scénáristi opravdu těží maximum. K úspěchu seriálu jistě patří i přitažlivé postavy ... (pro mě samozřejmně ty opačného pohlaví)