Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Seriálek přesně pro můj vkus. Má příjemnou stopáž, která se nevleče desítky dílů, hodně tajemna, záhad a okouzlujících předmětů. Jediné co mi maličko nesedělo, bylo obasazení Petera Krause do hlavní role (přijde mi, že se ten člověk pořád lehce usmívá a ono se to přece jenom vždycky nehodí). Jinak kdybych si měla vybrat nějaký předmět, určitě by to byl klíč. Už jen na úklid by byl dokonalý. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Výtečný námět, příjemní herci, minisérie navíc zbožňuju (koho taky pořád má bavit dívat se na nekonečné seriály). Přes všechen ten velký potenciál, však zůstal Pokoj č. 10 v závěru tak trochu nevyždímán do úplného konce. Příliš mnoho načrtnutých dějových linek, které pak zůstaly nedořešeny, myslím připravily nejednomu divákovi velké zklamání. Především hlavní otázka, kde se tajemný pokoj vlastně vzal a proč zůstala nezodpovězená. Škoda, i tak však Pokoj č. 10 rozhodně stojí za pozornost. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Pokoj č. 10 byl obyčejný pokoj na okraji frekventované silnice, který se ničím nelišil od podobných motelových zařízení. Jenže pak se stalo něco podivného a během záhadné události se zázračně proměnil. Všechny věci, které se v pokoji nacházely získaly neobyčejné schopnosti. Když vezmete hřeben z tohoto pokoje a pročešete si jím vlasy, tak zastavíte na několik vteřin čas. Objekty z pokoje vám dávají velkou moc a jak už to tak bývá, tak se vždy najde někdo, kdo chce shromáždit všechny předměty a získat tak neomezenou moc. Do příběhu vstupuje policejní detektiv Joe Miller. Ten se o tajemném pokoji poprvé dozvěděl, když mu umírající muž dal jeden z nejmocnějších a nejžádanějších objektů. Samotný klíč od Pokoje. Jeho život se okamžitě obrací vzhůru nohama, protože právě v tajemném pokoji zmizí jeho dcerka. Při neúnavném pátrání po jejím nalezení má Joe v patách tajemné postavy, které se nezastaví před ničím a chtějí od něho získat jeho jedinou naději na její záchranu – Klíč. Já sám jsem tuto tří (šesti) dílnou minisérii našel až roky po odvysílání, ale ani to mi nezabránilo, abych si potenciál příběhu zamiloval. Z tohohle mohl být v podstatě nekonečný seriál a to díky předmětům, které se v pokoji nacházely. Jenže, jak se říká, tak dobrého pomálu. Ještě dnes si však pamatuju, že hlavní hrdina je sympaťák a že tomuhle seriálu by mohl atmosféru závidět lecjaký filmový kousek. A to se nevidí úplně často. Proč se na to ale podívat? Celý příběh je opředený tajemstvím, vlastnosti předmětů se jeví zajímavě, myšlenky a nápady jsou neokoukané a je to příjemně obsazené. Pokud hledáte něco krátkého, neotřelého a originálního, tak se právě pro vás otevírají dveře v Pokoji č. 10... ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa hovorí 2300 hodnotenie. Neviem, si predstaviť nič lepšie, čo by som v tejto chvíli hodnotila. Tento seriál, je taký zaujímavý, že za deň, na pokraji síl a skoro vyliatej Nitry som dokázala za sebou pozrieť tri časti a teším sa na tie ďalšie. Tento film má okrem úžasného nápadu, neuveriteľných hercov a pre mňa soundtrack ako má byť. Neviem sa dočkať tých posledných častí. Tento seriál treba vidieť. Úžasné, veľké, dokonalé, zaujímavé, nekonvenčné, zábavné. Po anglicky sa to dá povedať iba takto Entertaining and delicious feeling with this! 100%100% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Klíč, oko, hřeben, jízdenka a spousta jiných předmětů, které vám změní život, spousta neřádů, kteří by je chtěli pro sebe a uprostřed toho jeden velesympatický detektiv, který se nedopatřením stává hlavním hybatelem děje. A že s ním tahle cesta opravdu stojí za to. Oněch čtyři a půl hodinky totiž ubíhá velmi svižně, děj se zastavuje jen čistě sporadicky a z nutnosti vysvětlovaček a všechno peláší vstříc neodvratitelnému finiši. Peláší tak rychle, že je nakonec i ta dlouhá stopáž zoufale nedostatečná. Když jsem se totiž i dvacet minut před koncem dozvídal stále nové informace o světě předmětů, bylo mi jasné, že se všechno prostě vysvětlit nestihne. A že je to v tomhle případě obzvlášť škoda. Při nepatrné úpravě z toho mohl vzniknout vskutku geniální regulérní seriál. Takhle mi zůstává příběh připomínající úvodní knihu nějaké mohutné epické ságy. 85% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama