Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Můj nejoblíbenější film nejen díky skvělým Nicol a Ewanovi. Baz Luthrmann vybudoval pestrobarevný svět plný krásných songů a nezapomenutelné atmosféry. I přes kýčovitý look, vše funguje tak jak má a divák, který dokáže ocenit krásný příběh nemůže toto vyprávění hodnotit záporně. Dokonalost.

Přichází Satan!

Přichází Satan! (1976)

Pomalu houstnoucí atmosféra, skvělý klučina, kterého by se bálo i sedm statečných a brilantní závěr. Nic co dnešní kinematografie může nabídnout, vše co hororový fanoušek od filmu čeká. The Omen neztrácí po celou dobu stopáže ani minutku zbytečnosným prodlužováním a naprosto po právu patří mezi kultovní horory. Skvost.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Drsný Crowe jak si to rozdává v aréně proti nejrůznějším kulturistům? Nejlepší Scott, největší epický zážitek plný silného příběhu a znamenitého vyprávění. Vše co od Gladiatora Maxima čekáte, také dostanete. Stoupající adrenalin jde ruku v ruce s akcí, napětím i silnými postavami. Akce!

Drive

Drive (2011)

Snímek, který mě chytl a už nepustil. Brilantně odvedená režijní a kameramanská práce, která je dopněná skvostnou a atmosférickou hudbou, která přichází na řadu vždy, aby podnítila dramatický okamžik. Který chladně, nemilostrdně a hlavně herecký šperkuje Ryan Gosling, muž co neoplývá zbytečnými řečičkami a na místo toho jedná. Jeho jasně zářící modré oči nedovolí žádnému gangstrovi projít dovnitř skrz něj a to jej dostává neskutečným způsobem na koně. Hravě si pak dokáže poradit jak s policí, tak s problémy svého souseda, co sotva vylezl z vězení, dostal svou rodinu do problémů. Po dlouhé době se skutečně objevuje něco, co tu ještě nebylo, styl který předchází všemu, co jsme po dlouhá léta viděli a herecký koncert s vytříbenými dialogy. Moment od momentu je atmosféra hutnější a napínavější a Gosling víc a víc k sežrání. Skvost.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Po dlouhe dobe perfektne natocena romance a neni z ameriky :) Vyborni herci, skvele osudy a sladky konec, co vic dodat 9/10

Ukradené Vánoce

Ukradené Vánoce (1993)

Skvělá atmosféra, která je vytvořena líbeznými a zábavnými tóny geniálních písní. Pryč s českým překladem, tady je jeden kostlivec, který vás provede svým úžasným světem, který nezná konce. Příjemné postavičky si hned zamilujete a ten zpěv a ty texty. Zasnít se.

Velká ryba

Velká ryba (2003)

Tim Burton je skvělý vypravěč, který dokáže své diváky dostat do příběhu tak, že se z něj nebudou chtít vymanit. Kouzelník, jež vybudovává zajímavý příběh, svět bez pravidel a srší originlní pojetím. Ewan vás svým herectvím ihned osloví a nenechává tuto cestu za dobrodružstvím bezduchou nudou, nýbž tou pořádnou....Zábavou!