Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Pro mě nejoblíbenější seriál :) Naprosto propracovaný do veškerého detailu! Smekám :)

Městečko Záhad

Městečko Záhad (2012)

Komentář píšu pár minut po shlédnutí posledního dílu. Jsem dojat, jsem smutný, protože je konec. Seriál jsem s přítelkyní sledoval zhruba týden. A celý tento týden byl pro mě jedním slovem nádherný, protože Městečko záhad je doopravdy dokonalým seriálem, který do sebe vcucl celé moje srdce. V tomto seriálu lze nalézt tolik nádherných motivů, symboliky, pravdy, radosti, lásky a dalších krásných skutečností, před tvůrcem Hirshem naprosto smekám. Každá epizoda měla svou kompozici, respektive výstavbu rozdělenou na roviny Mabel a Dippera, ve které se ukazuje jejich odlišnost i vzájemné propojení! Není to rozhodně jen mysteriózní pohádka pro děti, je to v mnohém ohledu velký příběh i pro nás dospělé, každý si v tom najde to své. Na tento nádherný týden, který tak rychle uběhl budu vždy rád vzpomínat. Nechal jsem se vtáhnout do světa Městečka záhad a spokojeně užíval jeho záhady a mystéria po celou dobu. Škoda, že to tak rychle skončilo. Děkuji za vše, dojali jste mě <3. 100%

Clannad

Clannad (2007)

Pokud vám nějaký seriál změní kompletně život od základu, můžete k tomu jako recenzent udělat dvě věci. Napsat o tom stovky a stovky stránek, napsat o tom stovky a stovky neuvěřitelně krásného a procítěného, a nebo si zvolíte tu druhou možnost. Jen se tak dívat a mlčet. A v tichu a v poklidu beze slov konat. Rozesmívat ty kolem sebe. Ty na kterých vám záleží. Ty které milujete.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Naprosto vynikající a legendární seriál, který mám ve svém srdci už od mala. Díly natočené na kazetě stále uchovávám doma :) A i dnes ve svém věku rád pustím, protože na tuto dvojku se nezapomíná!

Rick a Morty

Rick a Morty (2013)

Třetí série jednoznačně nejlepší! První dvě sérky super nerdská zábava, která zabrousila do mnoha témat jak současných pro lidskou společnost, tak i těch obecnějších. Třetí série byla o dost temnější, avšak ještě více originálnější a šla až do úplného nitra všech postav, díl, ve kterém je Rick okurka považuji za naprosto fenomenální odkaz napěchovaný tolika tématy, že to ani nejde spočítat. Seriál, na který budu rád vzpomínat a rád si ho pustím i znovu, zároveň se budu moc těšit na další sérii!

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Já se do toho seriálu dokážu tak skvěle vžít díky tomu, že okres v podstatě hraji celou svou prozatímní hráčskou kariéru! :D

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Asi nejkultovnější seriál všech dob. O tomto seriálu se dá mluvit jedině v superlativech :))

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Evergreen :) Atkinson ani nemusí mluvit a stejně se vždy hodně zasměju :D

Etiketa

Etiketa (2004)

Špaček je fakt úžasný! :D Nejlepší na seriálu je doopravdy humorná forma, která skvěle funguje.