Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (180)

plakát

Sejmi je všechny (2007) 

Sice nenávidím akční filmy, ale jelikož mám rád mrkve, hodnotil bych skoro i za čtyři. :)

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Typický béčkový horor z 80/90 s vizáží hollywoodksého blockbusteru a neuvěřitelnými kecy.. SPOILER: Při umírání jsem "moje koza" ještě nikdy neslyšel.

plakát

Kdo je tady ředitel? (2006) 

Včera to bylo za čtyři, ale když se dnes ráno tak zamyslím, musím to dotáhnout ještě o jednu víc. Naprosto perfektní "komedie", kdy se už od začátku zdá, že film je jen absurdní chaos, přesto na konci se ukáže, že Trier vše parádně promyslel a film navíc prošpikoval svými neuvěřitelnými průpovídkami..

plakát

Gran Torino (2008) 

Čekal jsem tradiční přeslazenou proměnu zlého staříka v hodného vzhledem i k tomu, že film má tak vysoké hodnocení. Walt však nijak nesleví ze svého životního přístupu až do konce, proto na mne film zapůsobil, byl uvěřitelný. Naštěstí se tedy ukázalo, že i já musím dát oprávněně za pět.

plakát

Když se muž vrací domů (2007) 

Příjemný snímek s typickým švédským humorem a naprosto geniálním kuchařem, po jehož každé větě jsem padl na kolena. A to jsem seděl v kině :)

plakát

Smrtihlav (1998) 

Čekal jsem daleko hustší atmosféru a hlavně přesvědčivější děj.. Tohle dílo mne ke konci nudilo a některé myšlenky mi přišly.. zkrátka nedomyšlené :)

plakát

Kostka 0 (2004) 

Neexistovat první dvě kostky, Cube Zero by byl originální horor. Jedna dějová linka v předchozích dílech je zkrátka málo, zde jsou smrti v ideálním poměru k příběhu a dýchly na mne atmosférou 90kových hororů, což mne potěšilo. Nebýt záporňáka shazujícího laťku dolů, neváhal bych se čtyřmi hvězdami.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Zpočátku jsem nechápal, co kdo může vidět přitažlivého na tomto trapném seriálu a poté se snažil zakrýt záchvat pláče s příchodem koncem druhé série..

plakát

Star Trek (2009) 

Pro mne velmi příjemné překvapení - škoda, že takhle nevypadal Star Trek i v jeho přechozí podobě. Řekl bych, že záměr se povedl, film mne nadchl tak, že bych se ani nebál začít sledovat původní serïál. Vynikající vizuální stránka, opravdu mne nadchlo ztvárnění nepřátelské těžařské lodi, stejně tak i vše ostatní ve vesmíru. Psychologie Spocka byla zvládnutá výborně, stejně tak i konflikt obou postav. Potěšila mne i další role Simona Pegga, je vidět, že ani brit se v Holywoodu neztratí.. Pokud se bude chystat pokračování, jsem nadšen.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Nechal jsem se nadchnout vysokým hodnocením a zase jsem se po čase spálil. Chvíli mi trvalo, než jsem začal cítit první sympatie k postavám a těšil se, co se bude dít. O překvapení jsem byl ochuzen, protože při prvním náznaku mi vše došlo, při pár scénách jsem měl nutkání se zvednou a utéci.. Epizody brutalita na policejní stanici, projevy číňana, písnička hraná na klavír a i ta ke konci o třech kamarádech my bohužel přišly neskutečně trapné a ty jsem zkrátka nepřekousnul, mám rád absurdno, ale patrně jen to britské.. Moc mne mrzí, že mne tento film tak zklamal, měl obrovský potenciál, neboť co může být lepší námět na komedii, než-li okno po párty ve vegas? Konec a finální fotky byly ale opravdu povedené a Heather Graham to opravdu neskutečně slušelo..