Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

imf 

všechny recenze uživatele

Bez duše a bez talentu, jen s neutuchající snahou být za každou cenu cool. Sejmi je všechny chybí jakákoliv dějová linie a béčkovost dialogů způsobí vnitřní krvácení i fanouškům Komanda. Je s podivem, že ani Clive Owen nedokáže diváky strhnout na svou stranu, protože si ho prostě nemáte proč zamilovat. Nápady se tu sice nešetří, ale samotná choreografie a střih akčních scén zůstávají daleko za očekáváním. Michael Davis si chtěl natočit akční vypalovačku, ale chybí mu zkušenosti a jistá ruka. Sejmi je všechny tak nabízí to nejlepší ve svých trailerech. Osmdesátiminutovka v kině je pak spíš o bubnování prsty a mírném kroucení hlavou. Jako reklama na mrkev to ale svůj účel plní dokonale. :) (50%) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Dawn Patrol ,2. Mister Hertz ,3. Tit-4-Tat ,4. Goodbye Oliver ,5. Copping a Feel ,6. Stealing a Beamer ,7. Rat Bastard ,8. Lab Discoveries ,9. The Fortress of Solitude ,10. Privacy Love Theme ,11. Spanking Mom ,12. True Confessions ,13. Pussy with a Gun ,14. Put U2 Sleep ,15. Warehouse Shootout ,16. Mutual Interests ,17. Killing Rutledge ,18. Smith Captured ,19. The Interrogation ,20. Final Showdown ,21. Destination Nowhere ,22. What Took You So Long? , ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„What I really hate, is a pussy with a gun in his hand.“ No jo, Clive, člověk míní, osud (Davis) mění.. Britský elitní střelec, porodník, bulletproof chůva a ochránce italských kojných v jednom uprostřed karotenové akční jízdy bez předpisů, kde se snaha o efektnost za každou cenu stala ve finále otravnou. Nejspíš to měla být stylová záležitost pro vypnutý mozek zábavy chtivých mas, ale mně by se ji nepodařilo uzřít, i kdybych sežral nosy všem sněhulákům světa.. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Jsem až šokován náhlým zjištěním, jak málo mi stačí k divácké spokojenosti. Šílený scénář dávající slovu 'prostoduchý' nový rozměr, amatéřinou zavánějící režie, sexy Monica Belucci a samozřejmě neprůstřelný Clive Owen - drsňák s mrkví proklatě nízko u pasu. Srovnávání Shoot 'Em Up s tvorbou Johna Woo by bylo bláznovství i kacířství v jednom. Michael Davis sice hong-kongského mistra akce občas cituje, ale rozhodně do filmu nevnáší ani kousek z jeho tradiční filmové koncepce, natož pak talentu. Sejmi je všechny patří do jednoho pytle spolu se zábavnými úlety typu Crank, tohoto svého konkurenta ovšem snímek překonává překvapivě z toho důvodu, že je ještě mnohem ulítlejší a lacinější. Davis chtěl stvořit kult za každou cenu a nijak ho v honbě za nucenou coolovosti netrápí nízká vizuální atraktivita přestřelek, jenž většinou sestávají se střídajících se záběrů na padající nepřátele a Cliva zuřivě mačkajícícho spoušt(ě). Poslat Shoot 'Em jedním vrzem do hlubin pekelných je snadné, já to ovšem nemám důvod dělat. Bavil jsem se u toho totiž náramně a jen racionální myšlení, jako vždy nahlížející na věc dost kriticky, mi nedovoluje vystřelit pro Shoot 'Em Up čtvrtou hvězdičku. V noci si asi nechám zdát o pokračování s nápaditější akcí a režií Edgara Wrighta... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Akční šílenost, která nejlépe demonstruje fakt, že v určité době fanoušci brali vše v čem se objevil Clive Owen. Objektivně by si dneska musel každý soudný divák odečíst minimálně jednu hvězdičku, protože pumelice jako třeba John Wick je určitě o level výše. Monica Bellucci v roli sexsymbolu je už trošku na hraně. 50% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Clive Owen (Smith) rozhodně nebyl proslulý díky akčním rolím. V době premiéry filmu komentoval, co jej k účasti přesvědčilo: "Abych řekl pravdu, když jsem se o něm prvně dozvěděl, respektive když mi nastínili nabídku, říkal jsem si, že to nebude nic pro mě. Ale pak jsem si přečetl scénář a viděl jsem sedmnáctiminutový animovaný storyboard, kterým Michael přesvědčil producenty, a zavolal jsem svému agentovi: 'To je divoký! Jestli to ten chlap zvládne natočit, mohlo by to být něco mimořádného.' A pak jsem se s ním seznámil. Sedm let snil o tom, že tenhle film natočí. Měl rozmyšlenou každou drobnost, každý úhel kamery. Byl jako papiňák. Kdyby ten film ze sebe nedostal, tak by kurva vybouchnul. Nakonec mě přesvědčil, že to zvládne natočit." (NIRO)
  • Jedním ze zákazníků Moniky Bellucci je i chlapík v plenkách, který se od ní nechává kojit. Tato úchylka se jmenuje autopedofilie. (Siriuss)
  • V úvodní scéně hlavní hrdina prostřelí nádrž s mazivem, po kterém poté vleže na zádech přejede půlku místnosti. V dalších záběrech má ale kabát na zádech naprosto čistý. (jujec)

Reklama

Reklama