Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (15)

plakát

Volavka (2022) (seriál) 

6-dílná minisérie Black Bird aka Volavka je založená na skutečném příběhu Jamese Keenea. Téma je vynikající a v celé sérii jsem nenašel ani jednu mrtvou (myšleno nudnou pasáž). Vše jede jak má. Ale! Co mě opravdu dostalo, byl neuvěřitelný, až dechberoucí herecký výkon "záporáka" Larryho Halla, kterého zahrál Paul Walter Hauser. Oplzlost, úchylnost z něj úplně stříká. Hlavní hrdina Jimmy ( Taron Egerton ), ale není vůbec pozadu. Díky hercům, se z Black Bird aka Volavky stává jedna z nejlepších kriminálek všech dob."

plakát

Watcher (2022) 

Skvělá stalking/paranoia podívaná. Naprosto precizně natočeno. Do poslední chvíle není jasné zda je vše realné nebo je to paranoia manželky. A Maika Monroe. Nádherná ženská, která se role ujmula více než geniálně. Rozhodně jeden z nejlepších thrillerů tohoto roku!

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Tenhle typ survival filmů je přesně můj Cup of Tea. Kdyby byla kratší stopáž, protože té omáčky okolo tam na mě bylo až moc, tak bych se nebál dát plný počet. SKvělá práce s kamerou. Hlavní hrdinky jsou sympatické, a hlavně jejich chování v krizové situaci je naprosto v pohodě.

plakát

Äiti (2019) 

Severské filmy vesměs miluju. A tohle mělo přesně tu pochmurnou atmosféru. Život po věznici není určitě lehký. A Jaana Saarinen to podala naprosto přesvědčivě. Věřil jsem jí každé slovo a každé jednání. Život je těžký

plakát

Small World (2021) 

Tohle téma se ve filmech objevuje opravdu zřídka. A Vega to podal v naprosto luxusní formě. Špinavy a odporný svět pornografie kdy celý film mrazí. Naprosto emočně silná záležitost. Opravdu dokonale natočené. A závěr? Myslím že ten nikdo nečekal...

plakát

Wyrmwood: Apocalypse (2021) 

Chci jen předem upozornit že předchozí díl jsem neviděl. Ale tohle byla jízda od začátku do konce. Jasně, pomalý zombies jsou už celkem out. A ikdyž to mělo strašně moc chyb, tak akce byla skvělá. Tohle je třeba fakt něco na co se klidně podívaám znovu.

plakát

Father of Flies (2021) 

Jako teda rozjíždělo se to hodně pomalu. Ale výsledek stál za to. Atmosféru to mělo skvělou.

plakát

Vydrž! (2022) 

Bože. Tak tohle bylo strašný. A asi nějak v půlce jsem to vzdal úplně. Ta jedna hvězda je za hory a přírodu.

plakát

Skejťačka (2021) 

Pěkně nastíněné podmínky v Indii, a poselství filmu mne dostalo. A závěrečný sláďoš mě dojal a i slza ukápla 🙏🏼👏🏻

plakát

Death Valley (2021) odpad!

Tak tohle byla neuvěřitelná hovadina. Už po pár minutách jsem to chtěl vypnout. Nakonec jsem to dokoukal...Uff