Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Matrix

Matrix (1999)

Neuvěřitelně povedený film. Všechno v něm naprosto klape! Režie, scénář, hudba, herci. Všechno funguje. Jedno z nejlepších obsazení vůbec. Je to úžasná myšlenka, a ještě navíc zábavně zpracovaná. Občas si říkám, jestli to náhodou není takhle dobré jenom náhodou. Protože všechno ostatní co jsem viděl od sourozenců Wachowských, bylo naprosto příšerné. Jeden by řekl, že s takovým názorem na svět, jaký tady ukazují, by jejich filmy mohli být o něco lepší.

Vetřelec: Vzkříšení

Vetřelec: Vzkříšení (1997)

Skvělý! Úžasný! Nejlepší ze všech Vetřelců! Na tomhle filmu prostě něco je. Něco víc než si většina lidí všimne. Myšlenka je hluboká, děj je zábavný, a neočekávatelný. Úžasná hudba, skvělé obsazení, neuvěřitelná napínavost, a dokonce i vtipnost! Zkrátka, co jsem tenhle film viděl poprvé, naprosto jsem se do něj zamiloval. Kdybych měl napsat knihu o tom, co všechno lidstvo nepochopilo, tak tenhle film by dostal vlastní kapitolu.

Vesnice

Vesnice (2004)

Já tenhle film naprosto miluju! Mluju hudbu od Jamese Newtona Howarda. Film je napínavý, strašidelný, nečekaný, a skvěle obsazený. Howard, Phoenix, Brody, Weaver, Gleeson! Co může být lepšího. Je tam pár oslích můstků, A nevím, co by tam třeba jedli v zimě, nebo kde tam mají to obrovské stádo krav, a jaká hromada farmářů se jim tam o to pořád stará? Ono konec konců i když dojde na to, jak to, že o nich nikdo neví, tak je nám řečeno, že uplatili vládu, což nevím, jak si pan režisér představuje že vypadá. Ale to jsou takové věci, co filmu dokážu odpustit.

Galimatyáš

Galimatyáš (2009)

Tak tohle je podle mě možná nejlepší film od Jean-Pierre Jeuneta! Bylo to vtipný, chtrý, strašidelný, zoufalý, dobře obsazený, rychlý... Prostě geniální!

Zvláštní dny

Zvláštní dny (1995)

Už jsem dlouho neviděl takhle skvělej film! Budu si to muset zase brzy zopakovat. Jak už jsem psal zřejmě u více filmů, tak fakt nesnáším Juliette Lewis. Je na ní fakt nepříjemný pohled, a o to víc, když je tam svlečená. Úplně ten film kazí. Bez ní, by to byl skoro nejlepší film co znám. Ale Angela Bassett je super, Ralph Fiennes je skvělý, Tom Sizemore a Vincent D'Onofrio jsou moji oblíbenci, a Michael Wincott byl jako vždy úžasně odpornej :D

Poprava

Poprava (1998)

Film co mě dokáže dohnat k pláči pokaždé když ho vidím. A to jsem ho viděl už třikrát