Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem neviděl, ale jestli byl stejně absurdní, morbidní a přitom většinu času strašlivě vtipný, se sice klasickým nijak zvláštním příběhem, ale podaným tak svěže a tak jinak, jak jen to bylo možné, musela to být v té době dost velká senzace. A možná i pro některé lidi dost velké zděšení. Já jsem se bavil při tomto adamsovském otáčení všeho, co je normálně normální, téměř královsky. Být tam ještě nějaké opravdu zapamatování hodné momenty a možná ještě trochu víc třeskutější humor či zajimavější příběh, dám 5. Takhle ale velice slušné 4, přičemž Wednesday v podání geniální Ricci je neskutečně neodolatelná potvůrka. Ostatní postavy jsou taky správně šílené, ale na ni prostě nemá ani jedna z nich, snad jedině Fester. Jo a málem bych zapomněl, trochu mi v příběhu vadil i velmi rychlý a téměř ničím ovlivněný obrat jedné z postav. Ale jak říkám, to vše bylo zakryto atmosférou a smrtící zábavností ala Burton. ()

JosefGruber 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit. Z jedné strany se jedná o strašnou ptákovinu, z druhé strany, kdo se přizpůsobí, najde tam pár výborných fórů. "Jsi si jistá, že ta limonáda je z pravých přírodních citrónů, já jím zásadně jen přírodní stravu. Udělám vám obchod. Koupím si kelímek citrónové limonády když vy si koupíte právě dívčí skautské sušenky. A jsi si jistá, že jsou z pravých dívčích skautek? " 3-4*, 4.5.2014, pc ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono natočiť film, ktorý by neiritoval aj keď je od začiatku po koniec riadne preexponovaný, je umenie. Addams Family je veľmi bizarná záležitosť, ktorá je plná nápadov, morbídnosti, ale aj akejsi detskej hravosti. Je to vyvážené, vtipné a nestráca to ani po rokoch nič zo svojho šarmu. Odkazuje to na klasický seriál a zároveň si to ide svojou cestou. Barry Sonnenfeld dakedy robil filmy s ľahkosťou. 90. roky takýmto príbehom strašne sadli a je to z toho dosť cítiť. Až ma mrzí, že som to videl takto neskoro. Vidieť to ako dieťa, tak by som to žral, ako hovädzí guláš. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. Deck The Halls/Main Title ,2. Morning ,3. Seances And Swordfights ,4. Playmates - The Kipper Kids ,5. Family Plotz ,6. The Mooche ,7. Evening ,8. A Party...For Me? ,9. Mamushka - Raul Julia/Christopher Lloyd ,10. Thing Gets Work ,11. Fester Exposed ,12. Teh Rescue ,13. Finale ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Perfektné spracovanie starého kultového televízneho seriálu o bizarnej (či skôr morbidnej?) rodine. Filmová verzia sa výborne vydarila. Vznikla komédia v duchu pôvodného seriálu, ktorá je plná čierného humoru. S réžiou som tiež spokojný. Napríklad, keď sa tancuje mamuška, tak to je scéna ako bič. Hereckému obsadenie taktiež nemôžem nič vyčítať. Ba velice ma potešil Christopher Lloyd v úlohe strýka Festera. "Addams Family" ma dokáže dobre pobaviť. **** ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Lední medvěd, jehož kožešina chytne Tullyho (Dan Hedaya) za nohu, se jmenuje Bruno. (Dixieboy)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama