Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

V porovnání s knihou opravdu nemůžu hodnotit výš... i když to byl příjemný úsměvný filmeček s vhodně vybranými herci...

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Vykrádačský počin se spoustou nechuťáren, lekaček a nadsázky. Třetí hvězdu dávam za skvělý závěr :)

plakát

Sex ve městě (2008) 

Moje pocity jsou naprosto přeseně vyjádřeny komentářem uživatele Tetsuo - na jednu stranu 4 ženské žijící povrhním konzumním stylem života; na stranu druhou univerzální téma... americké, dojemné, naivní... 3,5* (podotýkám, že seriál nesleduji)

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Některé díly za 2*, jiné za 4*, takže dávám průměr, ale na český komediální seriál vysílaný na Nově je to rozhodně nadprůměr. Ráda u něj relaxuju :)

plakát

Prosíme přetočte (2008) 

skvělý námět, ale bohužel žalostně málo využitý... škoda

plakát

Sofiin svět (1999) 

Velmi rozporuplné pocity.. kniha byla sice mnohonásobně lepší, ale na druhou stranu si nedokážu představit, jak by se dala zfilmovat lépe.. škoda spousty vynechaných otázek.. filmu se však přesto povedlo převést napínavou a zvláštní atmosféru knihy do vizuální podoby.

plakát

Juno (2007) 

Už od úvodních titulků jsem věděla, že tento film bude vyjímečný... a byl :). Ze života, vtipný, dojemný a doplněný skvělou hudbou. Už dlouho jsem nedokoukala film se slzou v oku a úsměvem na rtech. Díky, Juno.

plakát

Absurdistán (2006) 

sice hodně trapné, ale hodně jsem se nasmála :)

plakát

Temný rytíř (2008) 

Pro mě osobně největší filmové překvapení. Na film jsem šla jen proto, že mě přemluvil brácha a rozhodně nelituji! Čekala jsem poletujícího Batmana, spoustu akce a tiků a předvídatelný jednoduchý děj. Místo toho to však byl temný, nepředvídatelný snímek s úžasnou (a hlavně uvěřitelnou) atmosférou. Herecké výkony, hudba, efekty, vše dokonalé. tento film má opravdu co ukázat, ale i říct... Doporučuji všem (i těm, kteří nemají rádi akční komiksové filmy a neviděli žádný předchozí film o Batmanovi).