Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (22)

plakát

Americký gangster (2007) 

Skvělý návrat R.Scotta.Výborný scenář i herecké obsazení.Skutečně stojí za to si vychutnat dvojici Washington,Crowe.Zvlášť proto,že Washington,se jako záporňák (?)až tak moc nevyskytuje...

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

není co řešit.narozdíl od lost a prisson breake,dokonalý scenář.(teda pokud máte rádi sci fi)Ještě že už se začala oběvovat druhá řada a nemusíte být amík.....

plakát

Pach krve 2: Cesta nikam (2007) 

Nic originálního,ale pro toho,kdo v tom nehledá hluboký umělecký zážitek...Asi přesně to co se dá od současné hororové produkce čekat.

plakát

Resident Evil: Zánik (2007) 

Je to Resident Evil.Už zase.Po slabé dvojce solidně udělané "béčko".Jasně,všechno už tady bylo,zvlášť Mad Max atd.Přiznávám,že mě Russell Mulcahy docela mile po velmi dlouhé době překvapil.Do kina to není,ale fandy to určitě potěší.Jo a cellkem solidní soundtrack.

plakát

Fido (2006) 

Zábavné,barevné,ironické vtipné.I když vizualizace není originální,přesto výborná parodická oddechovka.V žádném případě nečekejte "zombie horrrrrorrrrrrr:)"nadsázka je naprosto všude a až pohádkově(tedy místy)kouzelná.Bohužel se neubráním pocitu,že právě ta výše uvedená vizualizace,je tak trošku "vypůjčená ze Strepfordských paniček a nejen od nich"přesto všechno je asi velká škoda,že toto dílko alespoň neproběhlo v našich kinech...Pokud se chcete příjemně pobavit a nevádí Vám občasné "potoky"přebarvené krve...Vřele doporučuji.Dokonce i Vašim dětem,jako instruktážní film.Přece jenom CO KDYBY...

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Dobrá konkurence našim TV na vánoční svátky.Pokud jste viděli trailer,tak nečekejte víc.Všechno jste už viděli...Tentokrát Vaughna nezachránilo ani hvězdné obsazení.Solidní "Béčko"

plakát

Hostel II (2007) 

3* za pana Kňažka,přece jenom to bol mynister kultury:)a ty decka jsou naprosto kouzelný...+1*za pojetí Evropy.Quentin je prostě borec i přes to ,že si plete lokace a tak...Výbornej šit jak je od Tarantina zvykem poslední dobou.Chtělo by to trojku zase s muzikou Michala Davida,Elánu a Tublatanky a použít víc lokací z Východního slovenska:)

plakát

Noční hlídka (2004) 

Naprosto souhlasím s Faye.Asi není co dodat.Jen asi :výborný komerční tah a dobře vzužitá Síla

plakát

23 (2007) 

Skvělý Carrey.Do téměř dvou třetin skutečně dobré.Výborná kamera.Ale ...TEN KONEC.To si tenhle místy téměř snový film nezaslouží.