Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (8)

24 hodin

24 hodin (2001)

Tenhle seriál miluju, ale abych to neprokecával, tak řeknu že souhlasím v podstatě se vším, co řekl woody. Dopřávám si ale maximálně jednu řadu za půl roku, abych se 24ku nepřejedl a tu pak zkouknu během jednoho týdne a vždy je to úžasný zážitek. Teď už jenom v kostce: 1.řada- 4* (z dnešního pohledu nejhorší) 2.řada- 3,5* (za tu pitomou Kim, která tu vysloveně vadí) 3.řada- 4,5* (půl bodu dolů za příšerného záporáka Saunderse) 4.řada- 5*- absolutní vrchol seriálové tvorby 5.řada - 5* minimálně na stejné úrovni jako season four 6.řada- 4* horší než sezóny 4 a 5, ale stále skvělá

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

Můj jednoznačně nejoblíbenější britcom (spolu s Černou zmijí), který je vtipný, chytrý, vkusný, skvěle napsaný a skvěle zahraný- Nigel Hawthorne, Paul Eddington i Derek Fowlds jsou skvělí! Jen je škoda,že je těch dílů tak zatraceně málo.

Jistě, pane premiére

Jistě, pane premiére (1986)

Z Hackera se nám stal premiér a jedná se o geniální pokračování geniálního seriálu. Proč je tak málo dílů??!

Monty Pythonův létající cirkus

Monty Pythonův létající cirkus (1969)

Nic nezvedne člověku náladu tak, jako humor pánů Chapmana, Cleese, Idlea, Jonese a Palina. Nejvtipnější vtip na světě, hra na schovávanou, soutěž v převyprávění Hledání ztraceného času za minutu..... to jsou prostě geniální skeče, které dokazují, jací měli (mají) tito pánové komediální talent.

Black Books

Black Books (2000)

Z "nových" britcomů ten jednoznačně nejlepší- fantastický, vtipný scénář, skvělí herci (Moranův Bernard je boží) a zatraceně málo dílů.

Batman

Batman (1992)

Nejlepší animovaný seriál všech dob. Geniální zápletky, geniální hudba. Prostě Batman.

Přátelé

Přátelé (1994)

Nelze jinak, sitcom sitcomů, seriál seriálů.

Všichni starostovi muži

Všichni starostovi muži (1996)

s "Jistě,pane..." se to sice měřit nemůže, ale i tak geniální seriál. Po odchodu MJF však úroveň seriálu poklesla, takže musím jednu hvězdičku ubrat.