Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (2 500)

plakát

Boj s obry (2017) 

Osobité a docela milé. Přesně takový styl mám rád, jen tu diváka dost mate příběh, který už od začátku je dosti nejednoznačný a konkrétně mně vadilo, že jsem vlastně hodně dlouhou dobu nevěděl, zda holčička má jen nějakou poruchu že jen ona vidí obry, nebo zda to je tak dělané naschvál, ale vše se člověk dozví až ke konci a to je možná škoda. Stejně by to ale chtělo ještě dost vyšperkovat a potom by to byla bomba.

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Eastwoodův styl se mi moc líbí a jak už ho dokázal vyšperkovat k dokonalosti v Gran Torinu, tak zde to je velmi podobné, jen krapet horší, ale pořád stále velmi dobré. Styl vyprávění i sportovní téma mi vůbec nevadilo a pochmůrný osud tomu vlastně dodal takové smutné kouzlo. Lepší čtyři.

plakát

Hellraiser III: Peklo na Zemi (1992) 

Na to že jde o třetí pokračování je to docela dobré. Možná i v mnoha ohledech lepší než předchozí díly, ale samozřejmě že zůstává i trojka v podobném duchu jako předchozí díly, ale to vůbec nevadí. Našlo se tu i pár nových nápadů a nezapomnělo se na staré známé.

plakát

Mamka a taťka (2017) 

Tak to tu ještě nebylo, aby hodné maminky a starostliví tatínci se obrátili proti vlastní krvi, v neutuchající touze zabít své potomky. Celkem originální nápad, ale to zpracování už nebylo úplně ono. Dějově to celkem šlo, ale po filmařské stránce jsou tu takové neduhy, které kazí celkový dojem z filmu. Až z toho má člověk rozporuplné pocity. I když třeba Crank mi taky úplně po téhle stránce nesedl, ale po dějové to totálně přebil, což se tady tak úplně nestalo.

plakát

Vraždící buldozer (2009) 

Na tomhle filmu je prakticky všechno špatně. Špatný děj, dialogy, herci, střih, kamera atd atd... Vůbec nechápu, jak se můžou tyhle věci vůbec překládat a dabingovat... :D Z Bella nikdy dobrý režisér nebude.

plakát

7 životů (2017) 

Milé překvapení, ale už originální nápad zaručoval slušnou podívanou a když se spojí dobré herecké obsazení a dobrý režisér, tak to nemohlo dopadnout lépe. Děj na postavy nebere žádné ohledy, tudíž tu je drama prakticky od začátku. Po vydařených komedií, se Tommy Wirkola vydal další, dalo by se říci blockbusterovou cestou, a i zde se mu to vydařilo na jedničku. No a samozřejmě nechybí zvrat na závěr, který to celé náramně vysvětluje.

plakát

Cabin Fever (2002) 

Film je trochu postavený na hlavu a především je chyba v postavách, které moc nepřemýšlí a klidně si rozbijou vlastní auto a aby toho nebylo málo, tak místním vidlákům je taky všechno jedno, zabít člověka je přeci úplně normální že? :D

plakát

Tiché místo (2018) 

I s minimem dialogů se dá udělat velké a dechberoucí divadlo. Hned od začátku to na nás vybalí a pak už se jen tiše díváte a díváte. Dobrou známkou je, že film rychle uteče, což je na jednu stranu škoda a pro milovníky vyvražďování tu je málo prostoru. :D Je to originální a klidně by mohlo vzniknout nějaké pokračování, prostor by na to byl.

plakát

Terezu bych kvůli žádné holce neopustil (1976) 

Byla to docela sranda koukat se na malého a ještě roztomilého Suchánka :D Jinak žádný extra děj od toho nečekejte. Celkem jednoduchá podívaná, ale opička to celkem zachraňuje.

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Tak začátek byl přepálený vtipnýma gegama až až, kdyby to pokračovalo až do konce, vůbec by mi to nevadilo, ale postupem času jízda zpomalovala a zpomalovala, až se zasekla na průměrné pohádce, což je docela škoda, mohlo to dopadnout lépe.