Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

topi 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělé pokračování a důstojné zakončení trilogie, která měla zůstat trilogií. Další dílý už stály za velkej prd! Tohle má parádní spád, skvělou kameru a vynikající hudbu, které se tentokrát zhostil Randy Miller. Efekty jsou taky super (Bob Keen). Tyhle 3 první díly mě už tenkrát odrovnaly a mám je všechny moc moc rád! Hell on earth natočil Anthony Hickox, který byl tenkrát ve formě a je to jeho nejlepší film! Pak mám od něho ještě rád Wax work 1 a 2. Jinak potom už zabředl do velice špatných vod, což je velká škoda, protože tímto Hellraiserem měl hodně našlápnuto. ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Bylo jen otázkou času, kdy Pinhead rozevře své sítě bolesti a utrpení do našeho světa. Třetí díl této série se vyznačuje nejvíce vizualitou a osobou samotného Pinheada, avšak jeho největší slabinou zůstává scénář, který v některých chvílích sklouzává někam úplně jinam, než by ho bylo hodno. Odpoutáme-li se však od kostrbatějšího děje a necháme-li se unášet zvrhlou pekelnou fantazií, dostaví se solidní zážitek. Celkem nechápu, proč je tento díl tolik odsuzován. Démonický Pinhead tu naopak dostává více prostoru než v předchozích dílech a často vytýkaná "slabější" atmosféra této části zůstává v mezích předchozích dvou dílů. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tajemno odstraněno, cákanců neskutečné množství. Trošku nerozumím obalu kde jsou vyobrazeni Cenobité, kteří zde nehrají, namísto nich jsou zde vytvořeni noví, ale nejsou nijak zvášť úchvatní. Možná ten rekreační kameraman co má objektiv místo oka. Doug Bradley opět ukazuje svoji civilní přívětivou tvář. Kdo má rád atmosférické horory ten ještě ani při tomhle díle nemůže sáhnout vedle. 60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo už o dost slabší než původní dva fvydařené filmy. Změna režiséra se značně projevila. Přesto má film furt hororový nádech. Nejhorší je příběh a strašná ujetost, kdy se člověk moc bát nemusí, ale zase je tu pár nechutných, krvavých scén. Jinač jde většina věcí trochu mimo. Přesto nadprůměr té doby, což ještě tak jde. Zde hodnotím ale jen na 65% = *** ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatné. Budu se opakovat, ale tohle je zase jinak pojaté, než dvojka, ta byla zase jinak pojatá, než jednička, ale pokaždé zatím vyšly osobité a dobré filmy a trojka není výjimka. Je to víc přímočaré, na atmosféru se už tolik nehraje, zato se tady hodně vraždí, teče hodně krve a cenobité dostali asi nejvíc prostoru ze všech osmi Hellraiserů. A má to dvě naprosto špičkové scény: Pinhead v kostele a Pinhead ve víru diska (v tom ho trochu chápu). S tímhle dílem přichází poslední Hellraiser, jak ho máme rádi. Kněz: "You will burn in Hell for this!" Pinhead: "Burn?! Oh, such a limited imagination!" ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Anthony Hickox se ve filmu objeví jako voják ve Vietnamu. (HellFire)
  • Titulnú pesničku filmu, ktorá zaznie počas záverečných titulkov nahrala legendárna britská heavy metalová skupina Motörhead. (Jello Biafra)
  • Scénárista Peter Atkins se měl původně ujmout režie, ale studio se domnívalo, že nemá dostatek zkušeností. Zahrál si tak alespoň barmana a Cenobita Barbie. (HellFire)

Reklama

Reklama