Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (317)

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Kdepak béčko, k vyjádření úrovně tohoto veledíla by mi nestačila ani celá abeceda. O "pušce na negry" už tu někde jistě byla řeč. Není divu, jde totiž o jediný opravdu povedený "joke", kterého se nám za tu slabou hodinku a půl dostane. Nebýt tohoto vtipného detailu, neváhal bych s odpadem ani na vteřinu. Pokud horor nedokáže za celou dobu ani jednou vyděsit (alespoň trošičku), je nutně něco špatně. A přitom se to zpočátku tvářilo docela slibně, tak ať mi nikdo nevykládá, že Eli Roth je talentovaný režisér :-( ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Příjemně nechutné. Příběh lze považovat za jisté osvěžení (žádné příšery ani vraždící uchyláci). Občas je počínání jednotlivých postav k smíchu, ale film je sám o sobě docela ujetý, takže jsem to vnímal jako součást hry. Už ten obchůdek, kam na začátku hlavní hrdinové zavítají, mi přišel nějaký divný. Potom ten policajt atd. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Byly časy, kdy Eli nebyl úplně v prdeli, aneb vítejte v Horečce srubové noci.. Hujer ze třídy Quentina Tarantina bezesporu zaslouží pochvalu za to, že nevraždí nějaký hillbilly v lacláčích, jehož sestra a matka jsou jedna a tatáž osoba, za originalitu některých scén (holení, osahávání pod dekou, harmonika) a taky za vynechání tradičních klišé šablon podobně laděných snímků, kdy první seznamovací půle je jen chozením kolem horké kaše za účelem budování nějakého vztahu na ose divák - ústřední charaktery. Tady kolem ní sice chodí taky, ale ta bohatá paleta vulgární mluvy, sobectví a buranismu mi přišla oproti jiným snímkům přirozenější. Co vám mám povídat, já měl vlastně celou dobu lehký úsměv na rtu a podpořil ho i scénář, který je místy primitivní jako výzbroj pygmejského bojovníka (kopí a tříštivé mango). A dejte už konečně někdo Dennisovi ty lívance! ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten případ, kdy od filmu nic neočekávám a nakonec sem překvapen. Pomalu se rozjíždějící variace na Evil Dead se zachvilku promění v drtivou jízdů, ve které figuruje pětice absolventů univerzity, lesní chata a virus, který napadené oběti začne ožírat kůži a maso ... Fuj fuj ... K tomu si připočtěte atmosféru zapadlé vesnice a lá TEXAS CHAINSAW MASSACRE, kde vám místní vídláci spíš vrazí kudlu dozad než podají pomocnou ruku a máte tu snímek, po kterém se hodně špatně usiná. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Režijně totálně nezvládnutý pokus o horor, bez špetky atmosféry a napětí, se špatně napsanými a mizerně zahranými postavami. Celá ta parta na chatě se chová jako banda trotlů, nikoho z nich nanapadne dojít si k sousedovi pro auto, aby se co nejrychleji dostali z nakažené oblasti. Mají na svědomí jeden lidský život, jejich nakažená kamarádka pomalu umírá a nákaza se rychle šíří, přesto jedna z hrdinek cítí nevyhnutelnou potřebu si oholit nohy, případně si zašukat s přítelem, jakoby se nic nedělo. Některé scény (a celá druhá půle filmu) díky své stupiditě a naprosté zmatenosti nabývají až surrealistických rozměrů. A k tomu podivnému a x-krát nastavovanému konci ani nemá smysl se vyjadřovat. Ta jedna * je za snahu pojmou vyčpělý žánr teen hororu aspoň trochu originálním způsobem. Jinak ale nebrat..... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Eli Roth a producent Evan Astrowsky dali meno šerifovi Fruminovi podľa svojho obľúbeného profesora ruštiny Borisa Frumina. (beso74)
  • Inšpiráciou Eliho Rotha k natočeniu tohto filmu bola jeho vlastná skúsenosť s vírusom napádajúcim kožu, ktorým sa nakazil pri návšteve Islandu. (Jello Biafra)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama