Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (33)

plakát

Projekt X (2012) 

Tak tohle je prostě za plnej počet!!! Takovou párty bych chtěl někdy v životě taky zažít.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Jsem fandou původní trilogie, které je pro mne kultovní. Když jsem se proto dozvěděl, že jsou nové prcičky, nadšeně jsem vyrazil do kina a... nebyl sklamán. Tohle je prostě plnohodnotný 4. díl. Což potvrzují i sami autoři tím, že v titulkách běží postupně jen fotky z jedničky, dvojjky, trojky a čtverky...

plakát

Obsluhoval jsem anglického krále (2006) 

"Člověk se nejlíp, třeba i protí své vůli polidští, když začíná stroskotávat, když je vykolejen, zbaven řádu a pořádku." Nestává se často, aby se mi nějaký český film líbil tak moc. Snímek rekapituluje život jednoho prostého pikolíka, který snil o tom, že bude milionářem. To se mu sice nakrátko i daří ale nakonec skončí sám v pohraničí, kam jej odsune režim po bezmála 15ti letech, vzpomíná na svůj život a uvědomuje si, co má opravdovou hodnotu.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Očekávání byla, díky doporučení známého velká. Čekal jsem film se zamotaným příběhem, velkým odhalením v posledních minutých, kdy si řeknu sakra, tak takhle to teda je... Scéna v majáku mě trochu nakopla po té hodině a půl nudy, kterou jsem musel překonat... Jenže pak následovala další půl hodina nudy a ve výsledku si vlastně nejsem ani jistý tím, co teda byla pravda? Bohužel.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Svěží sci-fi thriller s vynikajícím nápadem, který mohl být zpracován ještě o chlup lépe. Návštěvy kina ale rozhodně nelituju. Justin Timberlake se asi brzo stane mým oblíbeným hercem. Už třetí kousek v poslední době, který se mi líbil a ve kterém hrál. (Social Network, Friends with Benefits.) 3.5/5

plakát

Maturiťák (2011) 

"Just one of many"... Mám rád tyhle oddechovky. Jsou hloupé, jsou předvídatelné ale jsou to přesně ty filmy, na které je někdy nálada. Při sledování každého takového filmu si říkám, najde se někdy nějaký který mě překvapí? Který se v poslední minutě neotočí v happy end? A přitom, kdyby se tenhle film držel toho co je řečené v traileru, že maturiťák je splněným snem tří lidí a zbytku se zhroutí sny jako domeček z karet. A do poslední chvíle to vypadalo že to tak snad i dopadne... Kdyby jo, je to nejmíň za 4*. Ale takhle... "Just one of many"

plakát

Noc je ještě mladá (2011) 

Mám rád když můžu občas vypnout a užít si nějakou teen komedii. Tentokrát se skvělejma 80kama... Rozhodně stojí za to!

plakát

Správci osudu (2011) 

Jsem sklamaný. Trailer mě hodně navnadil a myšlenka se zdála hodně zajímavá (a taky je). Jenže celou dobu se film potácel někde mezi sci-fi a romantickou pohádkou (ani jedno mi nevadí). Výsledek ale bohužel byl takovej nemastnej, neslanej mix obojího takže bohužel :(

plakát

Lovec vetřelců (2003) 

Prvních cca 40 minut filmu do setkání s vetřelcem atmosféra jako ve vetřelci. :) Pak následuje zvrat kdy vetřelec není nečekaně tím zlím a nenásleduje klasická vyvražďovačka, na jejímž konci by se hrdina vypotácel ze základny jako jedinný přeživší ale následuje jiný problém a je zajímavé sledovat, jak se k němu různe postavy postaví jinak. Někdo hold cítí zodpovědnost a někdo chce za každou cenu přežít. Jen ten konec byl trošku moc... Nebýt toho finálního "zvratu", (hrdina přece nemůže zemřít) tak je to pro mě za jasné 4*. Takhle jen za 3 ale přesto velmi příjemné překvapení.

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

K filmu jsem (chybě) přistupoval jako k levnější verzi Narnie. Ze začátku se tak i tvářil ale ubýhal trochu jiným (stále ale příjemným) směrem. Zvrat ve 2/3 filmu mě ale naprosto dostal a měl jsem zase o čem přemýšlet. A tohle mám na filmech rád!