Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Evlin 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká špičková komedie, u které jsem se slušně pobavil a zasmál. Film se mi libí ve všech ohledech jsou zde sympatičtí herci jako Topher Grace nebo Teresa Palmer. Film jsem viděl jak v originálním jazyce, tak s českým dabingem, který mi sice přijde trochu horší, ale nebyl nejhorší. Jinak z mého pohledu film vidím jako perfektní oddechovku na večer. 90% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Topher Grace jako autor námětu, výkonný producent a představitel hlavní role je bohužel zcela přebitý osmdesátkovým soundtrackem, který je mnohem lepší než film samotný. Ač se snaží jak může tuctový sto a jedenkrát provařený námět prostě lepší být nemůže. Ale ty hity od Duran Duran, Kim Carnes, Dead Can Dance anebo slavného hitu "Life is Life" od Opusu jsou snad věčné. Aspoň teda pro mě. P.S. Všimli jste si v úvodních titulcích báječného videoklipu od A-HA "Take on Me"? ()

Reklama

kalap 

všechny recenze uživatele

Vcelku veľmi dobrý film asi o tom, čo dokáže urobiť chlap, aby zbalil super babu a tak ukradne Mercedes a bisťu ono mu to vyjde až ju pretiahne a super kamaráta, ktorý sa nechá kvoli nemu aj znásilniť Ja mám tiež Mercedes, ktorý som si kúpil a jazdim s ním po meste veľmi pomaly so spusteným okienkom, čo keby nejaká super kosť naskočila do auta brutálme ma znásilnila až by mi uši odstávali a ono furt nič. Ale predsa len, sústavne ma otravuje nejaká bezdomovkyňa s jednym zubom, slepá na jedno oko, zhrbená, sivá s kanalovou vôňou, vraj mladý pánko dajte aspoň 10 eur pre mojich 12 hladujúcich detí, ktoré nemôžu sem prísť, lebo odhladu nevládzu ani chodiť, nuž verte neverte. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Na začátek asi jen... božíí soundtrack. Jaksi mě to vzalo, úplně jednoduché... malý, stydlivý Matt miluje (už od dětství) Tori, která jak jinak jeho city neopětuje, protože ona je krásná karneval Lady no a Matt je školní pošuk (looser). Zberba si rekne, mluví z vlastní zkušenosti, no ne já byl v mládí letadlo jako! Konečně USA teenage movie co za něco stojí (něco málo). 6/10 ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Dobrý, ale slabý. Líbila se mi snaha o vytvoření atmosféry tak i disco-reunion-retro vzhled a nostalgie, jinak ale bylo slabo... slabo na tomto poli komediálním. Protože jinak to skřípe a jede se jen od úletu k úletu. Téma/příběh je bohužel obehráté jak singl MC Hammera. Tvůrci prostě měli snahu a možná i nějaký nápad, ale bohužel to nedopadlo tak dobře, jak by bylo zavhodno. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Během proslovu Matta (Topher Grace) je mezi posluchači muž, který má na sobě oblečení Adidas s logem se třemi pruhy. Film se odehrává v roce 1988 a toto logo bylo zaprojektováno až o dva roky později. (Tygrys)
  • V ročenke z roku 1984 je niekoľko anachronizmov. Je tam klip k videu A-HA ku skladbe „Take On Me“, ktorý vyšiel až v roku 1985. Je tam fotka ALFa, videoklip od The California Raisins a fotka štyroch dievčat s nápisom „Walk Like an Egyptian“. Alf, The California Raisins a pieseň „Walk Like an Egyptian“ od Bangles sú všetky z roku 1986. Na konci ročenky sa objavuje fráza „Don't Worry, Be Happy“, čo je odkaz na pieseň Bobbyho McFerrina, ktorý túto frázu spopularizoval, avšak tá bola vydaná až v roku 1988. (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď nezarobil ani polovicu svojho rozpočtu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama