Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (2 836)

plakát

Dokud nás smrt nerozdělí (2003) 

Film spíš ke snídani než jako hlavní večerní zábava, ale dokud se o svatbě jenom vtipkuje, je u mě všechno v pořádku.

plakát

Hvozd (2015) 

Kdo se bojí, může do lesa. Alespoň v Irsku určitě, protože to co tam čeká za hrůzy, tomu tady u nás říkáme večerníček. Zhruba od páté minuty mi bylo všechno šumák, jelikož biolog zkoumající ekosystém v lese má šanci vzbudit děs jenom kdyby tam místo "hrozivých mytologických Rumcajsů" nebo kůrovců objevil třeba Miloše.

plakát

Loganovi parťáci (2017) 

Chvilku jsem si myslel, že to točil Jarolím, protože obsazení tady připomíná jeho hledání sestavy v kvalifikaci o mistrovství světa. Čáning mi přišel celkem fajn, Adam zabržděnej, Daniel výbornej, Hilary zbytečná, Kejtý Holmsová bez formy a na Rajly se aspoň dobře koukalo, když už nic jinýho. Rozháranýmu mančaftu se snaží pomáhat docela zajímavá strategie "když nevíš co s dějem, tak překvap", jenže výsledek je takovej, že by to tak tak stačilo na českou ligu.

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Jestli mě tady někdo chcete nechat zabít, řekněte prosím Samuelovi. A jestli tu někdo ví, že ho na mě už poslali, sežeňte mi prosím Ryana! Pak mi bude celkem jedno, jak to dopadne... Těmhle klukům to spolu klapalo víc, než kdy mně s nějakou holkou, a to si myslím, že tentokrát ani moc nepřeháním. Nějakou kritikou se vůbec nebudu zabývat, naštěstí mě ještě pořád neplatí za to, abych si nějakou vymýšlel. Nuda si ještě teď líže rány, jak dostala na zadek, protože když už na plátně nebyli ti dva božani, byla tam Šelma dokonalá anebo skvěle natočená akce vyvracející mýtus, že v ulicích Amsterdamu lze zažít jen jeden druh honičky. Zkrátka jízda jako když stojíš zády k černé sjezdovce a kamarád do tebe šťouchne hůlkou.

plakát

Velká oříšková loupež 2 (2017) 

V kině byli čtyři dospělí a jedno dítě. Jeden divák během filmu odešel a už se nevrátil - kdo to byl? Jasně, že odešlo to děcko, vždyť i na chodbě je větší sranda. Propó, ještě někdo si všiml, že tu nebyla žádná loupež?

plakát

Velká oříšková loupež (2014) 

Včera jsem slyšel dobrej fór a docela rád bych ho sem napsal, ale přijde mi trošku hloupý, aby byl můj komentář s jedním vtipem zábavnější než animák pro děti. Takže nic. Podle animace jsem tipoval devadesátý léta, ale ono je to jen tři roky starý, no to je síla... Copak chlapcům ze štábu hlodavci udělali, že se jim takhle pomstili?

plakát

Hurvínek a kouzelné muzeum (2017) 

Předně chci říct: jasně, nejsem dítě, tak ale buď tady nechte hodnotit děcka anebo nám dospělákům zakažte hodnotit pohádky. Mně to přišlo slaboučký jak čerstvě narozený hříbě a řeknu hned proč. Nerozumím totiž tomu, proč se dneska už i v kině musí k dětem mluvit jako na idioty. Snad stačí, že tak s nima mluvěj maminky, tetičky a babičky, ne? Možná je to pro spoustu lidí novina, ale dítě nejni blbý a stojí za to vymyslet pro něj pořádnej příběh. Tohle na mě působilo jakoby to někdo splácal za osm minut a ne za osm let. A nemá to ani tak moc co dělat s tím, jestli si Hurvínka pamatuju z dětství jinak. Že se změnila doba jsem si všimnul, ale že by děti začaly mít v hlavě místo mozku omalovánky se mi moc nezdá. Jednu pochvalu ale mám, a sice za animaci. Fakt dobrá a promakaná do detailu. Jenže...chválit animáku animaci je asi jako chválit doktorovi bílej plášť.

plakát

The Invitation (2015) 

Jestli jsem se u Naprostých cizinců zapřisáhl odmítat pozvání na večeři od kamarádů, tak po tomhle bijáku nebudu večeřet už ani doma sám se sebou. Já a tenhle film jsme totiž zhruba stejní magoři, pro mě i ty dvě hvězdy jsou někdy hodně. Co si budeme povídat - asi nic, že jo - ono se tady totiž kecalo tak moc, že už stejně není o čem. Oceňuji snahu navodit atmosféru, ale i když je předehra důležitá a chce svůj čas, rozhodně by u ní neměl nikdo usnout... Ke snaze dosáhnout etnické dokonalosti jen tolik, že mně tam chyběl Eskymák.

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

No ty krávo... Honza Wan mi dluží trenky, protože tohle už nikdo nevypere. Nechci nikomu kecat do života, ale dva dny před projekcí stojí za to hlídat si jídelníček a manikůru klidně přeložte na další měsíc. Rozdíl mezi hororem a hororem od Wana není ten, že by do nich Wan dával něco suprnovýho, on prostě jen ví, jak se to dělá. A já už naštěstí taky, takže příští jeho film budu sedět na kýblu.

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Docela mi trvalo, než jsem se srovnal s tím, že někdo tohle asi fakt myslel jako muzikál. Když jsem si to v sobě vyřešil a zasmál se tomu, najednou z toho byla pěkná bajka o smutných očích holičových. Kdybych byl holič nebo pekař asi bych pár hvězdiček ubral, ale protože úbytek zákazníků neřeším, promíjím i dunivý baryton Alana Rickmana, který by měl začít uvažovat o pěveckém duu s Piercem Brosnanem. Říkat by si mohli Brundibáři. P.S.: Johnny Depp v dalším filmu s moukou na ksichtě, ten chlap musí prášit i na dovolený.